Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2011 16:31

Ξέσπασε Θύελλα

pan8iraikos-8yella-9-10-2011

Στο τοπικό ντέρμπι της Σαντορίνης για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε του Πανθηραϊκού με τελικό σκορ 0-4 εξασφαλίζοντας παράλληλα την συμμετοχή της στους «4» του θεσμού.

Παρά το βροχερό καιρό στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου Καμαρίου βρέθηκε αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Ο αγώνας:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Θύελλα να μπαίνει πιο δυνατά και να χάνει δυο καλές ευκαιρίες με κεφαλιές των Μπαλιάκα και Ξαγοράρη. Στο 10ο λεπτό του παιχνιδιού και μετά από κακό γύρισμα προς τον τερματοφύλακα του Πανθηραϊκού Ξαγοράρη, ο Αρβανίτης μπήκε στη φάση και ανατράπηκε από τον πορτιέρο των «μπλε», με τον διαιτητή της αναμέτρησης Βακόνδιο να καταλογίζει πέναλτι και να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον τερματοφύλακα του Πανθηραϊκού. Στη φάση αυτή υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Πανθηραϊκού, όχι τόσο για την αποβολή, αλλά διότι θεωρούσαν ότι η ανατροπή έγινε εκτός μεγάλης περιοχής. Τη θέση του Ξαγοράρη κάτω από το γκολπόστ πήρε ο Λυγνός, ενώ από το παιχνίδι βγήκε ο Σορώτος. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Δαμίγος, ο οποίος μετουσίωσε σε γκολ την ευκαιρία που του δόθηκε κάνοντας το 0-1. Ο Πανθηραϊκός παρά το αριθμητικό μειονέκτημα προσπάθησε να βγει μπροστά και να πιέσει για κάποιο τέρμα, αλλά απειλούσε με μακρινά κυρίως σουτ, όπως αυτό του Μενδρινού στο 17'. Η Θύελλα τελικά έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 25' με τον Αρβανίτη, ο οποίος αξιοποίησε την καλή προσπάθεια και πάσα του Λυγνού από τα αριστερά. Στο 29' ο Παναγιωτίδης μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Πανθηραϊκού βρέθηκε σε θέση βολής ωστόσο το σουτ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από τον Μηνδρινό. Ένα λεπτό αργότερα ο Κελίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 43' η Θύελλα έφτασε και σε τρίτο γκολ μετά από αυτογκόλ του Μυλωνά που στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του. Και στη φάση αυτή πάντως υπάρχουν διαμαρτυρίες από τον Πανθηραϊκό, καθώς ο επόπτης Ρούσσος είχε σηκώσει τη σημαία του υποδεικνύοντας οφσάιντ έναν επιθετικό της Θύελλας που κινούνταν προς τη μπάλα, ωστόσο ο πρώτος διαιτητής Βακόνδιος πήρε πάνω του τη φάση δείχνοντας «σέντρα».

pan8iraikos-8yella-9-10-2011-3

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός μπήκε με όρεξη μήπως και μπορέσει  να αντιστρέψει το εις βάρος του 3-0 όμως η Θύελλα ήταν αυτή που σημείωσε και 4ο τέρμα σε μια εξαιρετικά οργανωμένη επίθεση ο Aργυρός βρέθηκε απέναντι απ το Λυγνό και πλάσαρε ωραία για να σημειώσει το 4-0 για τους Καμαριανούς κάτω απο έξαλλους πανηγυρισμούς.50ο λεπτό Θύελλα-Πανθηραικός=4-0!

Κάπου εκεί ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με πολλές μάχες στο κέντρο χωρίς όμως κάτι το συγκλονιστικό.Μετά το γκολ η απόδοση της Θύελλας έπεσε κατακόρυφα και άφησε στον Πανθηραϊκό να ελέγχει το παιχνίδι με τους παίκτες του Φουστέρη όμως να μην μπορούν να αναπτυχθούν σωστά και να απειλούν με κάποια μακρινά σουτ των Μηνδρινού και του Πέκα.Στο 63ο λεπτό δοκάρι ο Πέκα με κεφαλιά ενώ έπειτα φτάσαμε στο 80' με το δοκάρι να σταματάει και το σουτ του Μηνδρινού.

Να σημειωθεί πως ο Μαρίνι είχε έναν άσχημο τραυματισμό στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και τη θέση του πήρε ο Κουλόλι. Ο Πανθηραϊκός τελείωσε το ματς με 9 παίκτες αφού τραυματίστηκε και ο δεύτερος τερματοφύλακας Λυγνός και τη θέση του αναγκαστικά κάτω απ τα γκολπόστ πήρε ο επιθετικός της ομάδας Κελλίδης(Θέση που αγωνιζόταν παλαιότερα).

Ικανοποίηση επικρατεί στην Θύελλα έπειτα απο την επιβλητική νίκη επί του Πανθηραϊκού με τους παίκτες του Καντζέλη να πανηγυρίζουν έξαλλα μαζί με τους φιλάθλους του Καμαρίου που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου. Τέλος να πούμε πως δεν σημειώθηκε το παραμικρό στην κερκίδα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα όπως και στον αγωνιστικό χώρο.

pan8iraikos-8yella-9-10-2011-1

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ Α.Ο: (ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ) ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ, ΜΑΡΙΝΙ(65' ΚΟΥΛΟΛΙ), ΝΟΜΙΚΟΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΡΩΤΟΣ (11' ΛΥΓΝΟΣ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΚΕΛΛΙΔΗΣ Γ. ΚΕΛΛΙΔΗΣ Σ. (46' ΚΑΦΙΕΡΗΣ),  ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ, ΠΕΚΑ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΚΑΦΙΕΡΗΣ, ΚΟΥΛΟΛΙ, ΛΥΓΝΟΣ, ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ, ΔΕΜΙΡΤΖΗΣ, ΝΟΜΙΚΟΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: (ΚΑΝΤΖΕΛΗΣ) ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ (46΄ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ), ΛΥΓΝΟΣ, ΜΠΑΛΙΑΚΑΣ, ΖΩΤΟΣ, ΓΑΛΕΟΣ, ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ, ΠΑΓΙΑ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ (80'ΛΥΓΝΟΣ), ΔΑΜΙΓΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ (80'ΔΕΝΑΞΑΣ)

ΔΕΝΑΞΑΣ, ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ, ΛΥΓΝΟΣ, ΓΙΟΥΡΕΛΗΣ, ΛΥΓΝΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ-ΡΟΥΣΣΟΣ-ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και ποιοι προκρίθηκαν

Για το sportcyclades

Μπάμπης Καμπουράκης - Ρούσσος Νίκος

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares