Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 22:04

Πήρε την πρόκριση ο Πανθηραϊκός απέναντι στον ''εντυπωσιακό'' ΑΟ Πύργου

Αντιμέτωπος με τον αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου βρέθηκε για ένα ολόκληρο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός, που βρήκε απέναντι του έναν καλά δουλεμένο και ψυχωμένο ΑΟ Πύργου, που κοίταξε κατάματα τους γηπεδούχους.

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής (neasantorinis.gr)

Στον αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο των Φηρών και αφορούσε την 2η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων, ο ΑΟ Πύργου του Αλέξη Κωνσταντόπουλου, εντυπωσίασε με την παρουσία του, καθώς προηγήθηκε με 0-2 του τυπικά γηπεδούχου Πανθηραϊκού, που χρειάστηκε να ανεβάσει στροφές στην επανάληψη και τελικά να πάρει τη νίκη - πρόκριση με 3-2.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ αλλά βρήκε απέναντι του έναν καταπληκτικό Καλαμάτα που είχε «κατεβάσει τα ρολά» και μία φορά το δοκάρι που του στέρησαν τη χαρά να σκοράρει.

Από εκεί και πέρα, κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή μπορεί να κριθεί η επανεμφάνιση του ΑΟ Πύργου, που μπήκε στο παιχνίδι με πλάνο, απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο που αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω. 

Στο 30΄μετά από λάθος στην άμυνα, ο Κελίδης επωφελήθηκε, βρήκε τον Βουκλγαράκη, ο οποίος έκανε έκανε το 0-1.

Στο 36΄μετά από κόρνερ και αδράνεια στην άμυνα του Πανθηραϊκού, ο Κελίδης από δημιουργός έγινε εκτελεστής και χρίστηκε σκόρερ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, διπλασιάζοντας τα τέρματα των ''Πυριανών''.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ανδρέας Σκέντζος προχώρησε σε τρεις αλλαγές, περνώντας στο παιχνίδι τους Πέκα, Ντούμο και Γκίκα, που αντικατέστησαν τους Λούκα, Αρβανίτη και Πολυκρέτη.

Στο 47 ο Πανθηραϊκός προειδοποίησε, με φάουλ του Τσίγκου και σουτ του Γκίκα που απόκρουσε ο Καλαμάτας.

Στο 51΄ο Πανθηραϊκός μείωσε σε 1-2, όταν μετά από φάουλ του Γκίκα, ο Πέκα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αγοραστός με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2.

Στο 60΄, ο Πανθηραϊκός κέρδισε πέναλτι με τον Κονσταντίνοφ να ανατρέπεται από τον Κολιούση, που ήταν ίσως ο κορυφαίος του Πύργου. Εκτελεστής ήταν ο Γαϊδαρτζής, ο οποίος έκανε το 2-2.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Γαϊδαρτζής στο 72΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσίγκρου σκόραρε με κεφαλιά.

Ο Πανθηραϊκός στο τελευταίο εικοσάλεπτο θα μπορούσε να είχε σκοράρει κάποια ακόμα τέρμα, αλλά βρήκε για ακόμη φορά τον καταπληκτικό Καλαμάτα.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Ελευθεριάδης, Παντελάκης Τσάφος.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος) Βορύλλας, Τσάκα, Τσίγκρος, Λούκας (46΄Πέκα), Αρβανίτης ( 46΄Ντούμο), Κονσταντίνοφ, Γαϊδαρτζής Πολυκρέτης (46΄Γκίκα), Συνολάκης, Σιλλιγαρδάκης, Αγοραστός.

Στον πάγκο: Δαμίγος, Χατζηλαζαρίδης, Διαμαντής, Κωλέτσης.

ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ (Αλέξης Κωνσταντόπουλος) Καλαμάτας, Τσιρογιάννης (77΄Κυβρικοσαίος), Κλουβάτος Στ., Νομικός Β., Κολιούσης, Νομικός Γ., Κάτσος, Λύκος (85΄Νομικός Μ.), Κελίδης (89΄Νομικός Η.), Κυλόγλου, Βουλγαράκης (66΄Κουντούρης).

Στον πάγκο: Βλαβιανός, Καραμολέγκος, Ζώρζος.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares