Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 11:50

Χωρίς Περόνε στη Νάξο... (η αποστολή του Ηρακλη)

Με την απογευματινή πτήση, μέσω του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος θα φτάσει στη Νάξο η αποστολή του Ηρακλή ενόψει του αυριανού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τη Θύελλα Καμαρίου.

Σύμφωνα και με τα όσα είχε δηλώσει στο sportcyclades.gr ο προπονητής του ''Γηραιού'' κ. Αλέκος Βοσνιάδης, η ομάδα του έχει ως στόχο τη νίκη που θα της δώσει σημαντικό πλεονέκτημα στην υπόθεση πρόκριση.

Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Εμανουέλ Περόνε , ο οποίος μένει οριστικά εκτός της αποστολής, που θα ταξιδέψει για τη Νάξο, ενόψει της αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του κυπέλλου.

Ο Αργεντινός επιθετικός υπεβλήθη απόψε σε μαγνητική τομογραφία και σήμερα αναμένεται η οριστική ιατρική διάγνωση για τον τραυματισμό του.

Από εκεί και πέρα το sportcyclades.gr εξασφάλισε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την αποστολή του Ηρακλή, οι οποίοι θα είναι οι: Αμπάρης, Βοσνιάδης, Κανακούδης, Μακρής, Κουτρομάνος, Στόιος, Κουκόλης, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Μενδρινός, Πασάς, Γεωργίου, Χασομέρης, Κλέιτον και Ρόβας.

Η αποστολή της Θύελλας Καμαρίου

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares