Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 01:18

Σήκωσαν το πρώτο τους τρόπαιο οι ''Καμαριανοί''

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό στο κατάμεστο γήπεδο του Καμαρίου που θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα καλύτερα παιχνιδια που έχουμε παρακολουθήσει, η Θύελλα Καμαρίου νίκησε στα πέναλτι τον Πανθηραϊκό 4-3 (2-2 κ.δ.) και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της.

Συγκλονιστικός ο 36ος τελικός της ΕΠΣ Κυκλάδων και από πλευράς εξέλιξης του σκορ, καθώς ο Πανθηραϊκός προηγήθηκε, η Θύελλα ανέτρεψε το σκορ πριν τη λήξη του δεύτερου ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 88΄σε 2-2.

Το μεγάλο στοίχημα όμως κερδήθηκε από τον κόσμο της Σαντορίνης που παρόλο ότι έπεσε αρκετή βροχή έμεινε στο γήπεδο και υποστήριξε τις δύο ομάδες μέσα σε μία ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, άκρως ποδοσφαιρική και χωρίς να δημιοργηθεί κανένα παρατράγουδο.

Το παιχνίδι

Ο Πανθηραϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία μόλις στο 14' άνοιξε το σκορ με τέρμα του Ντούμου, ο οποίος πήρε μπαλιά ακριβείας από τον Νταγκουα, την οποία κατέβασε με το στήθος και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Μετά το γκολ η Θύελλα αντέδρασε και πήρε την πρωτοβουλια και στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία της κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όταν στο 24΄ο Ερρίκος εκτέλεσε στημένο από αριστερά και ο Ρέτζο που ξέφυγε από την επιτήρηση των αμυντικών με κοντινήξ προβολή έκανε το 1-1.

Στο 40' η Θύελλα έκανε την ολική ανατροπή μετά από λάθος στην άμυνα του Πανθηραϊκού, ο Αρβανίτης έκλεψε, με καταπληκτική ενέργεια άδειασε όλη την άμυνα και πλάσαρε εύστοχα στην κλειστή γωνία του Αθανασίου με το 2-1 να βάζει φωτιά στις εξέδρες του Καμαρίου, με το σκορ να οδηγεί τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η Θύελλα απέκτησε αριθμητική υπεροχή, καθώς στο 53' ο Γκίκας αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία και αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Σε ένα νευρικό παιχνίδι με αρκετές διακοπές, ο Ανδρέας Σκέντζος ρίσκαρε αρκετά και τελικά δικαιώθηκε στο 88΄όταν μετά από φάση διαρκείας και αδράνεια της άμυνας της Θύελλας να διώξει, σουτ του Ντούμου και του Κεφαλά, ο Κοσταντίνοφ πετάχτηκε στη πορεία της μπάλας και με το κεφάλι έφερε το παιχνίδι στα ίσα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των φίλων του.

Στην παράταση τα σημάδια κόπωσης ήταν εμφανή για τον Πανθηραϊκό, με την θύελλα να πιέζει, αλλά να στέκεται άτυχη καθώς ο Εγιουρούμ στο 116' και ο Βλαβιανός στο 120' σημάδεψαν το δοκάρι του Αθανασίου.

Μετά τον συγκλονιστικό αγώνα ήρθε η σειρά των πέναλτι, όπου η Θύελλα Καμαρίου ήταν πιο εύστοχη και κέρδισε και τον τίτλο με 4-3.

Ο Κοσταντίνοφ, έκανε το 0-1, ο Γιαννής ισοφάρισε σε 1-1, ο Λούκα έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Πανθηραϊκό, με τον Ρέτζο να ισοφαρίζει σε 2-2, από εκεί και πέρα είχαμε μπαράζ χαμένων πέναλτι με τον Κεφαλά και Πλολυκρέτη να στέλνουν την μπάλα άουτ για τον Πανθηραϊκό και τον Αθανασίου να μπλοκάρει το αποκρούει το πέναλτι του Μαυρομάτη.

Ο Δαβιλάς στη συνέχεια έκανε το 3-2, ο Μάνιας ισοφάρισε σε 3-3 και ο Φίλων που ήταν εύστοχος έκανε το 4-3, δίνοντας το τρόπαιο στην ομάδα του για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Διαιτητής του τελικού ήταν ο Μάριος Βακόνδιος με βοηθούς τους Παντελάκη και Ρούσσο.

Oι συνθέσεις: 

Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός, Μαντούσης, Σπανός (λ.τ. 28΄Δαβιλάς), Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος (λ.τ. 77΄Βλαβιανός), Γιαννής, Μαυρομάτης, Αποστολίδης (73΄Δημητρακόπουλος), Αρβανίτης (95΄Εγιουρούμ).

Αναπληρωματικοί: Σκαφτούρος, Τσουκαλάς, Πάγια.

Πανθηραϊκός (Ανδρέας Σκέντζος): Αθανασίου, Τσόπελας, Μπιρμπίλι, Φύτρος (80΄Πολυκρέτης), Κεφαλάς, Μάνιας, Κονσταντίνοφ, Ντάγκουα (58΄Λούκα), Ντούμος, Γκίκας, Αγοραστός (86΄Περιάλης).

Αναπληρωματικοί: Συνολάκης, Καμπούρης, Καμπόσος, Καλαμάτας

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares