Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 11:50

«Ηχηρή» πρόκριση στη Πάρο ο ΑΜΣ Φιλωτίου

Τη δική του παράσταση που συνοδεύτηκε με την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων έδωσε χθες στη Πάρο ο ΑΜΣ Φιλωτίου.

Η ομάδα του Ηλία Ορφανού έκανε τα δικά της αποκαλυπτήρια, μπήκε μπροστά στο σκορ της αναμέτρησης και παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε στο 83΄, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να πετύχει ακόμη δύο τέρματα στη παράταση και να φύγει με το 2-4 από τη Πάρο.

Η νίκη – πρόκριση δίνει σαν γεγονός από μόνο του τα εύσημα στη νέα διοίκηση που μαζί με τον προπονητή θέλουν να στήσουν ένα μοντέλο ομάδας που θα βασίζεται σε γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Ψαρράς ο κίπερ

Αποκάλυψη του αγώνα ο 16χρονος γκολκίπερ του Φιλωτίου Στέφανος Ψαρράς, ο οποίος στο ντεμπούτο του με την ομάδα που τον έχει αναδείξει κατάφερε να αφήσει «με ανοιχτό» το στόμα του φίλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Παροικιάς.

Κυριολεκτικά ο Ψαρράς είχε κατεβάσει ρολά χθες, αφού ήταν η πίεση μπροστά στην εστία του είχε ενταθεί σημαντικά ο ίδιος ήταν ο πιο ψύχραιμος του γηπέδου πραγματοποιώντας απίστευτες επεμβάσεις. Κλειδί της επιτυχίας για την ομάδα της Νάξου ήταν σίγουρα η συνολική εικόνα και η ψυχή που επέδειξαν οι παίκτες του Ηλία Ορφανού, με τον κόουτς των φιλοξενούμενων να έχει διαβάσει καλά το παιχνίδι του αντιπάλου.

Ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει να γίνει και στον Μιχάλη Ευριπιώτη που χθες πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση, με τη συνολική του παρουσία και τα δύο τέρματα που πέτυχε να βάζουν τον θεμέλιο λίθο στη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του.

Κακός

Μπορεί η ομάδα του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου να είχε την υπεροχή και αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως χθες ήταν απογοητευτική όσο αφορά το νεύρο και την συγκέντρωση, αφού τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του ΑΟ Πάρου ήταν μάλλον το κλειδί για να χάσουν αυτό το παιχνίδι.

Ο Στάλιος Αρκουλής με 1 γκολ και πολλές ατομικές ενέργειες, μαζί με τον Τριανταφυλλίδη που οργάνωνε το παιχνίδι των γηπεδούχων, σίγουρα ξεχώρισαν, με τον πρώτο μάλιστα αν κάνει χθες δύο κινήσεις fair play που έδειξαν την αξία του και φυσικά χειροκροτήθηκαν από όλο το γήπεδο. Από εκεί και πέρα ο ΑΟ Πάρου ήταν θα μπορούσε να πει κάποιος κακός σε γενικές γραμμές, μία ομάδα που διαθέτει πολύ ταλέντο, αλλά χρειάζεται αρκετή δουλειά για να γίνει ένα συγκροτημένο σύνολο.

Τα γκολ

Η κανονική διάρκεια του αγώνα δεν θα έλεγε κάποιος ότι ήταν καλή από πλευράς θεάματος, αλλά όπως και να το κάνεις είχε 4 τέρματα και ένα φινάλε με ένταση, χάρη στη πίεση που άσκησε ο ΑΟ Πάρου που του έδωσε την ισοφαρίσει και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

0-1 Στο 27', στην πρώτη επίσκεψη του Φιλωτίου στην αντίπαλη εστία, ο Μεμλίκα ανέλαβε την εκτέλεση σε ένα κερδισμένο φάουλ που αρχικά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο 16χρονος Βερύκοκκος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

1-1 Η απάντηση του ΑΟ Πάρου ήταν σχεδόν άμεση. Στο 32΄ο Αρκουλής μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Ψαρρά ο κ. Μαθιουδάκης έδειξε την άσπρη βούλα και στη συνέχεια ήταν εύστοχος στο πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος.

1-2 Το Φιλώτι μπήκε σε θέση οδηγού και πάλι. Μετά από παιδαριώδες λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων ο Ευριπιώτης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Χαριστό και τον πλάσαρε με χαρακτηριστική ψυχραιμία.

2-2 Η επανάληψη είχε ένα γκολ για τους γηπεδούχους που είδαν τον Μπαρδάνη να κάνει στο 83΄όμορφη ενέργεια έξω από τη περιοχή και με όμορφο σουτ – λόμπα να ισοφαρίζει και να στέλνει το ματς στην παράταση.

2-4 Τα 2 γκολ του Φιλωτίου στο πρώτο μέρος της παράτασης έκριναν ουσιαστικά το παιχνίδι καθώς ο ΑΟ Πάρου θα έπρεπε αν προσπαθήσει πολύ και χθες δεν ήταν σε θέση... Μόλις το 1ο λεπτό ο Ευριπιώτης μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο πλασέ έκανε το 2-3. Ο Ζούλης ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα του, όταν στο 10ο λεπτό της παράτασης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 2-4,

Διαιτητής ήταν ο κ. Μαθιουδάκης με βοηθούς τους Μουτάφη και Καλόγερα.

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Χαριστός, Καντιώτης (46΄Γιαννούλης), Μπαρδάνης (103΄Τσούκε), Καραφυλλάκης (68΄Πρίνα), Τσούκε, Γαβαλάς, Αρκουλής, Κληρονόμος (75΄Ρούσσος), Σωτηρόπουλος, Τρινταφυλλίδης, Γιουρτζίδης.

Αναπληρωματικοί: Κούτσα, Χανιώτης, Γκιόκα.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Ορφανός): Ψαρράς, Βασιλάκης (λ.τ. 85΄Μανιός), Λιόφαγος, Μουστάκης Α., Βερύσοκκος (72΄Κατζιλιέρης), Σαντέ, Μεμλίκα (117΄Πράσινος), Ζούλης, Ευριπιώτης, Κοττάκης Κατσουρός (λ.τ. 95΄Μουστάκης Μ.)

Αποτελέσματα - πρόγραμμα

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι Κυπέλλου ΑΟ Πάρου - ΑΜΣ Φιλωτίου που κρίθηκε 2-2 στη κανονική του διάρκεια και στην παράταση η ομάδα της Νάξου πήρε την πρόκριση με 2-4.


 

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares