Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 03:16

Αγχωτική πρόκριση για τη Θύελλα Καμαρίου

Η Θύελλα κατάφερε να ξεπεράσει με δυσκολία το εμπόδιο του καλοστημένου χθες Πανναξιακού και με ένα γκολ στο 89΄πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

 Ένας αγώνας που κινήθηκε σε όλη του τη διάρκεια σε ένα μοτίβο, με τη Θύελλα να έχει την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και τον Πανναξιακό να παίζει έξυπνα στημένος αμυντικά, προσπαθώντας να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Τελικά οι γηπεδούχοι είδαν την υπεροχή τους να καρποφορεί προς το τέλος της αναμέτρησης, όταν ο Γιαννής σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Φύτρος πετάχτηκε στη πορεία της μπάλας την οποία και έστειλε στα δίχτυα του Βασιλάκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον Βλαβιανο στο πρώτο δεκάλεπτο να μη βρίσκει εστία με κοντινή κεφαλιά, τον Γιαννή που να βλέπει την μπάλα να βρίσκει στον Βασιλάκη, στο δοκάρι και να καταλήγει στην αγκαλιά του γκολκίπερ του Πανναξιακού και τους Ερρίκος και Φύτρο να χάνουν από μία σημαντική ευκαιρία ο καθένας.

Ο Πανναξιακός είχε και εκείνος τη δική του μεγάλη στιγμή, όταν στο 79΄ο Σταματίου υποχρέωσε τον Ανδριόλα σε δύσκολη απόκρουση.  

Πλέον οι δύο ομάδες στρέφουν το βλέμμα τους στο πρωτάθλημα όπου η Θύελλα θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τη Λάβα εκτός έδρας, ενώ εκτός έδρας θα αγωνιστεί και ο Πανναξιακός που ταξιδεύει στην Ίο.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μαθιουδάκης με βοηθούς τους Βάιλα και Παντελάκη.

Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός, Δημητρακόπουλος (76΄Σπανός), Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Φύτρος, Δαβιλάς (46΄Αρβανίτης), Βλαβιανός (79΄Μαυρομμάτης)

Αναπληρωματικοί: Πάγια, Ζαχαράκης, Νομικός, Κόντρα

Πανναξιακός (Προμπονάς): Βασιλακης, Σέμε, Ανεβλαβής (65΄Καρελέμογλου), Παπανικολάου, Κρητικός (76΄Πενίκου), Χαμηλοθώρης, Καράι (65΄Στρατούρης), Κωτσαρής, Σταματίου, Φουντουκίδης, Βαθρακοκοίλης (89΄Μαράκης).

22368910_10215006697703496_1034706373_o.jpg

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares