Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 23:18

«Αναζητείται» ημερομηνία για τον τελικό

Μετά την πρόκριση των ΑΟ Σύρου και Πανναξιακού η ώρα του μεγάλου τελικού Κυπέλλου για τη σεζόν 2016-2017 έφτασε.

Το μόνο που απομένει είναι ο ορισμός του αγώνα από την ΕΠΣ Κυκλάδων, με τους ανθρώπους της Ένωσής να πιέζονται από τη διορία της ΕΠΟ, που θέλει το όνομα του Κυπελλούχου Κυκλάδων μέχρι τις 20/3 προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το κύπελλο ερασιτεχνών.

Βέβαια, για να τηρηθεί αυτό το  χρονοδιάγραμμα, προϋποθέτει την επιθυμία του ΑΟ Σύρου ή του Πανναξιακού να δηλώσουν συμμετοχή στον θεσμό της ΕΠΟ.

Οι  πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα της Σύρου δεν σκοπεύει να δηλώσει συμμετοχή, ενώ το ίδιο δεν συμβαίνει με την ομάδα της Νάξου.

Άνθρωπος της διοίκησης μας ενημέρωσε σήμερα πως ο Πανναξιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο κύπελλο ερασιτεχνών, πράγμα που θα αποφασιστεί προς το τέλος της εβδομάδας.

Έτσι αύριο αναμένεται η επαφή της ΕΠΣ Κυκλάδων με τις δύο ομάδες για να μάθει τις προθέσεις τους για να προχωρήσει στον ορισμό του τελικού, που σε περίπτωση απόφασης κάποιας ομάδας να συνεχίσει θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (18-19/3).

Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί ημερομηνία που να εξυπηρετεί περισσότερο και να μην επηρεάσει τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares