Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 18:54

Στον ημιτελικό με «SUPER Κώτση» ο ΑΟ Σύρου

Με κορυφαίο τον Κώτση που σκόραρε τα δύο από τα τρία γκολ της αναμέτρησης, ο ΑΟ Σύρου  κατάφερε να "καθαρίσει" τη πρόκριση με 0-3 απέναντι στον Πάγο και πλέον περιμένει τον επόμενο αντίπαλο του στον ημιτελικό για να διεκδικήσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Ο Α.Ο. Σύρου με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο,  χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα,  κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ομάδα του Γιάννη  Τζώρτζη που δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Μάλιστα οι παίκτες των Ρούσσου – Βαρθαλίτη αν ήταν πιο εύστοχοι  στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν διευρύνει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ, που τελικά, μετά και από τα δύο δοκάρια που είχε ο ΑΟΣ,  έμεινε στο 0-3.

PANIGIRISMOS KOTSIS 1Ο αγώνας με μία ματιά

Πρώτη καλή φάση στο ματς έγινε στο 3' με τον Ραμπαβίλα να σουτάρει, όμως ο Ξιάρχος μπλόκαρε. Στο 7' ο ίδιος παίχτης θα σουτάρει όμως η μπάλα θα βρει στο δοκάρι. 

Λίγο αργότερα πρώτη καλή ευκαιρία από τον Α.Ο. Πάγου με τον Πρίντεζη να πλασάρει όμως ο Συριανός έδιωξε σε κόρνερ. 

10' ο Κώτσης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους τυπικά φιλοξενούμενους έπειτα από σέντρα από τα δεξιά του Κάρολου Ρούσσου. Αρχικά ο Ραμπαβίλας που βρέθηκε σε θέση βολής καθυστέρησε και οι αμυντικοί απομάκρυναν προς στιγμήν τη μπάλα.

Στο 17' μια ακόμα ευκαιρία με τον Ραμπαβίλα να εκτελεί φάουλ έπειτα από κομπίνα όμως ο Ξιάρχος έδιωξε σε κόρνερ.

25' Ο Κώτσης, έπειτα από κάθετη πάσα του Κ. Ρούσσου βγήκε μόνος καθώς αρχικά πέρασε στο σπριντ αμυντικό του Πάγου και με ψύχραιμο πλασέ έγινε το 0-2.

Μια ακόμα πολύ καλή ευκαιρία από τον Χούρο στο 32΄, το πλασέ του όμως κατέληξε άουτ, αλλά και από τον Κώτση στο 42' όπου το σουτ που εξαπέλυσε, έδιωξαν σε κόρνερ οι παίκτες του Πάγου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πεσμένο το ρυθμό του αγώνα και χωρίς καμία φάση για τις δύο ομάδες μέχρι το 72' . 

Στο σημείο αυτό οι αμυντικοί του Πάγου ανέτρεψαν τον Λούσα μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Α.Ο. Σύρου κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Χούρος κάνοντας το 0-3 για την ομάδα του.

Στο 76΄ μια μεγάλη ευκαιρία από τον Κώτση ο οποίος πλάσαρε όμως ο Ξιάρχος απέκρουσε με τα πόδια.

Ένα πολύ καλό σουτ από τον Πάπιτση στο 85' το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Συριανός

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Γ. και βοηθοί οι κ.κ. Νομικός και Ρούσσος Ι. 

Συνθέσεις

Α.Ο. Πάγου (Τζώρτζης): Ξιάρχος, Πάπιτσης, Αργυρός (77' Ρούσσος Κ.), Σαμιωτάκης (45' Τρόκα), Σταμούλης, Μαραγκός, Παλαιολόγου, Μαυρομάτης (48' Πρίντεζης Π.), Ελ Μπαραγιέ, Ζαφείρας, Πρίντέζης Μ.

Α.Ο. Σύρου (Ρούσσος): Συριανός, Χούρος, Τζορτανίδης, Μουράι, Παπαδόπουλος, Μανουδάκης, Κώτσι, Ρούσσος Κ. (77' Κουκούλης), Λούσσας (75' Μαραγκός), Ραμπαβίλας (59' Μπαλόπιτας), Μίρτσα

PAGOS AO SYROY GOAL KOTSIS

Το live score

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares