Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 23:53

Άνετο πέρασμα από την Σίφνο για τον ΑΟ Σύρου

Με χατ τρικ του Παναγιώτη Ραμπαβίλα και νίκη - πρόκριση με 0-7 επί του Πανσιφναϊκού συνοδεύτηκε η φετινή επίσημη πρώτη του ΑΟ Σύρου.

Ο ''Ιστορικός'' δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στον κατά μία κατηγορία «Μικρότερο» Πανσιφναϊκό, φεύγοντας με την πρόκριση από το πανέμορφο νησί των Δυτικών Κυκλάδων.

Μαραγκός στο 1ο λεπτό και Ρούσσος στο 5ο διαμόρφωσαν στο 2-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ΑΟΣ πέτυχε ακόμη πέντε τέρματα με τους: Κουκούλη (57΄), Ραμπαβίλα (74' , 83' και 85΄), για να κάνει το τελικό 0-7 ο Ρούσσος στο 89΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο ομάδες είχαν από μία αποβολή, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 10 παίκτες. Ο Κώτσης στο 78΄και ο Διαρεμές στο 87' αντίκρισαν την δεύτερη κίτρινη κάρτα του κ. Κουούμη και αποβλήθηκαν από το παιχνίδι. Και οι δύο παίκτες είχαν περάσει ως αλλαγές.

Πλέον οι Ρούσσος - Βαρθαλίτης μπαίνουν σε τροχιά προετοιμασίας για το ματς της πρεμιέρας με την Θύελλα και ο Νικηφόρος Γκούμας ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας του για το γειτονικό ντέρμπι στην πρεμιέρα της Β΄κατηγορίας με τον ΑΟ Σερίφου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κουούμης με βοηθούς τους Ρούσσο Ι. και Βαρθαλίτη.

Πανσιφναϊκός (Γκούμας): Καραβός, Συνοδινός (70΄Μαυρογιάννης), Λεμπέσης (65΄Διαρεμές Θ.), Διαρεμές Γ., Ρώτας, Λυκογιάννης, Λεμπέσης Σπ., Κίτσαλης, Ναδάλης, Ζαμαριάς (60' Ζαμπέλης), Κιτσαλης Α.

Πάγκος: Καλογήρου, Γκόβας,  Μαστροκάλος, Κολαράκης.

Α.Ο Σύρου (Ρούσσος): Βαμβακούρης, Μαραγκός, Μουράι, Μπάλας, Αργυρός, Μανουδάκης, Λούσσας (65΄Χούρος), Μίρτσιαν, Κουκούλης (60΄Κώτσης), Ραμπαβίλας, Ρούσσος.

Πάγκος: Βαβουράκης, Πρίντεζης Μ, Φωτεινιάς, Μαυράκης, Κωτσαρής.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares