Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 10:48

ΑΟ Σύρου: Ευχαριστήριο και διευκρινήσεις για τον τελικό

Ο ΑΟ Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης κ. Μαραγκό και απευθύνει κάλεσμα προς του φιλάθλους να βρεθούν αύριο στο ΔΑΚ Νάξου.

Παράλληλα ο ΑΟ Σύρου παίρνει θέση στον ορισμό του παιχνιδιού στο ΔΑΚ Νάξου, λέγοντας ότι επικεντρώνεται στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Α.Ο. Σύρου ευχαριστεί Μαραγκό και Hellenic Seaways

OΑ.Ο. Σύρου ευχαριστεί τον δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης Γιώργο Μαραγκό και τη ναυτιλιακή εταιρεία HellenicSeawaysγια τη συμβολή και την ιδιαίτερα σημαντική βοήθειά τους, στη δωρεάν μετακίνηση της αποστολής της ομάδας στη Νάξο, για τον τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν μεγάλη «ανάσα» στις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικά συνθήκες που όλα τα σωματεία βιώνουν, ειδικά στον νομό μας, με τις πολλές και δαπανηρές μετακινήσεις των ομάδων.

Επίσης το Δ.Σ. του Α.Ο. Σύρου εν’ όψει του φετινού τελικού του Κυπέλλου Κυκλάδων που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάξου το Σάββατο 27-02-2016 μεταξύ της ομάδας μας και του Πανθηραϊκού, απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, όποια ομάδα και αν υποστηρίζουν, να τιμήσουν με την παρουσία τους και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ακόμα θα θέλαμε, με αφορμή την ανακοίνωση της ομάδας του Πανθηραϊκού να θυμίσουμε ότι και άλλες φορές στο παρελθόν ομάδες της Σαντορίνης έχουν αγωνιστεί πρωϊνές ώρες σε τελικούς διοργανώσεων, πρωτίστως για την δική τους καλύτερη εξυπηρέτηση στις μετακινήσεις.

Σεβόμαστε την δυνατότητα μιας ομάδας που διαθέτει την οικονομική ευχέρεια για περισσότερες από μία διανυκτερεύσεις στις μετακινήσεις της, εφόσον αυτό κρίνει ότι την εξυπηρετεί, ωστόσο υπάρχει και η άλλη πλευρά καθώς το δικό μας σωματείο δεν διαθέτει τη δυνατότητα περισσότερων από μία διανυκτερεύσεων για έναν και μόνο αγώνα.

Είναι αυτονόητο τέλος ότι και το δικό μας σωματείο θα εξυπηρετούνταν ενδεχομένως από την διεξαγωγή του τελικού την Κυριακή, προκειμένου να μετακινηθεί αυθημερόν χωρίς ούτε μία διανυκτέρευση και έχοντας φυσικά επιπλέον μία ημέρα ξεκούρασης, ωστόσο προτιμήσαμε να δείξουμε ότι σεβόμαστε τους θεσμούς και να επικεντρωθούμε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού.                                                                              

Άλλωστε αυτό που έχει μεγαλύτερη ουσία για μας είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι αντάξιο των δυνατοτήτων και της ιστορίας των δύο ομάδων.

Ευχόμαστε λοιπόν καλή επιτυχία και στους δύο αντιπάλους.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της Σύρου και των Κυκλάδων γενικότερα ότι ο Α.Ο. Σύρου σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου Κυκλάδων, θα συμμετάσχει κανονικά στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Ο. όπως αρμόζει στην ιστορική του διαδρομή και παρά τις περί του αντιθέτου φήμες.-

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ                       ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares