Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 12:37

Συνάντηση Βρούτση - Φρέρη και ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ'' για την ενεργειακή αναβάθμιση [vid]

Για ακόμη μία φορά η πόρτα του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, άνοιξε για να υποδεχτεί την ΕΠΣ Κυκλάδων και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της κ. Ειρηναίο Φρέρη.

Ο λόγος της επίσκεψης δεν ήταν άλλος από την ενεργειακή αναβάθμιση των γηπέδων και τις θερμές ευχαριστίες προς τον Υπουργό, που μετουσίωσε σε χρόνο ρεκόρ την ιδέα - πρόταση της ΕΠΣ Κυκλάδων σε πράξη και πρόκειται πλέον να εφαρμοστεί σε 32 γήπεδα της χώρας, με κόστος δαπάνης 806.263,57€.

Στη συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Ειρηναίος Φρέρης εξέφρασε στον Υπουργό το ευχαριστώ εκ μέρους της ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά και όλων των ενώσεων που θα επωφεληθούν από την ενεργειακή αναβάθμιση και επισήμανε την καταλυτική του στάση σε πολλά θέματα που αφορούν τη νησιωτικότητα και τον αθλητισμό.

Από την πλευρά του ο Κυκλαδίτης Υπουργός, καλωσόρισε τον Ειρηναίο Φρέρη και μίλησε για τη σημαντική αυτή παρέμβαση στα 32 γήπεδα, όπου πλέον θα έχουν ενεργειακή αυτάρκεια και πλέον οι ενώσεις θα έχουν την ευχέρεια να αξιοποιήσουν το ποσό. Τέλος, ο Υπουργός ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ για την ιδέα, ενώ από την πλευρά του ο κ. Φρέρης επισήμανε με έμφαση, ότι ο Υπουργός ήταν αυτό που έλειπε...   

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παράλληλα, η ΕΠΣ Κυκλάδων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Κύριε Υπουργέ
Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Δ.Σ., τα Σωματεία και οι αθλητές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων θέλουν να σας ευχαριστήσουν θερμά για την απόφαση σας, που αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση των γηπέδων της Ένωσης μας αλλά και όλων των Ενωσιακών γηπέδων της Ελλάδας.
Το έργο αυτό, με την τοποθέτηση και λειτουργία φωτοβολταϊκών στα γήπεδα μας έχει σπουδαία περιβαλλοντική αλλά και οικονομική σημασία, αφού θα μειωθεί κατά πολύ το κόστος ηλεκτρισμού για τα σωματεία όλης της Χώρας.
Επίσης θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την απόφαση σας να συμπεριλάβετε στη χρηματοδότηση των Σωματείων το κριτήριο της νησιωτικότητας, ικανοποιώντας έτσι ένα χρόνιο αίτημα των αθλητικών συλλόγων των Κυκλάδων.
Η διεξαγωγή των αγώνων Κυπέλλου, των Πρωταθλημάτων μας Ανδρών και Υποδομών Κ-12, Κ-14, Κ-16, πραγματοποιείται με πολλές δυσκολίες (μετακίνηση από νησί σε νησί, απαγορευτικά απόπλου πλοίων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών κλπ) και μεγάλα έξοδα, αφού οι πολυμελείς αποστολές των ομάδων μας τις περισσότερες φορές διανυκτερεύουν εκτός της έδρας τους.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας και μαζί να πραγματοποιήσουμε και άλλα καλά για τον αθλητισμό μας.
Με τιμή

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares