Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 14:59

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης «ενώνει» την ΕΠΣ Κυκλάδων με την ΕΠΣ Φωκίδας

Μετά την αδελφοποίηση με την ΕΠΣ Ηρακλείου, η ΕΠΣ Κυκλάδων είναι έτοιμη να πράξει το ίδιο και με την ΕΠΣ Φωκίδας.

Τώρα, αν αναρωτηθεί κάποιος ποια σύνδεση μπορεί να υπάρχει μεταξύ μίας νησιωτικής ένωσης και μία της Στερεάς Ελλάδας, η απάντηση βρίσκεται στον υπερ-ήρωα μας, Γιάννη Παπαστεφανάκη, ο οποίος με την προσωπικότητα του κατάφερε να συνδέσει τις δύο ενώσεις.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η επίσκεψη του Γιάννη Παπαστεφανάκη και της οικογένειας του στη Σύρο για τον τελικό της Κ14 ήταν μόνο η αρχή μίας ανιδιοτελούς φιλίας, με τον ίδιο να έχει «κερδίσει» την απέραντη εκτίμηση του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίου Φρέρη. 

Μάλιστα, ο κ. Φρέρης, βρέθηκε σήμερα στην πόλη του Γιάννη, την Άμφισσα, όπου παράλληλα με την συνάντηση με τον μικρό Γιάννη, συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Φωκίδας, κ. Φάνη Αγγέλου. 

Οι δύο τους, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα, ενώ υπήρξε η πρόταση του Ειρηναίου Φρέρη για αδελφοποίηση των δύο ενώσεων.

«Φίλε πρόεδρε της ΕΠΣ Κυκλάδων Renos Freris καλώς ήρθες στην πόλη της Άμφισσας.

Η παρουσία σου πραγματικά μας τιμάει ιδιαίτερα και σε ευχαριστούμε πολύ για ότι έχεις κάνει για τον μικρό μας ήρωα Giannis Papastefanakis», έγραψε στο προφίλ του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας, με τους δύο άνδρες να ανανεώνουν το ραντεβού τους.

2023 09 16

 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares