Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 11:41

Μαθήματα ανθρωπιάς από τον ''MVP της ζωής'' Γιάννη Παπαστεφανάκη (βίντεο)

Σαν ''MVP της ζωής και του Ποδοσφαίρου'' τιμήθηκε στην απονομή του Final-4 της Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων ο 13χρονος Γιάννης Παπαστεφανάκης που έκανε ένα ολόκληρο γήπεδο και χιλιάδες κόσμου που παρακολουθούσε ζωντανά την εκδήλωσή να κλάψει από συγκίνηση, φανερώνοντας το τεράστιο μεγαλείο ψυχής που διαθέτει.

Μαθήματα ζωής, από έναν μικρό ήρωα που παραμερίζει το πρόβλημα αναπηρίας και μέσα από τα σπινθηροβόλα μάτια του και από τα λόγια καρδιάς που λέει, μεταλαμπαδεύει σε όλους εμάς την ελπίδα, την αγνότητα, μα πάνω από όλα τη δύναμη και το μεγαλείο ψυχής που διαθέτει.

giannis papastefanakis 1

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, είχε συγκινήσει τους πάντες στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ήταν επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων Ειρηναίου Φρέρη. Ο κ. Φρέρης αφιέρωσε πολύ χρόνο για να οργανώσει μία πολύ όμορφη έκπληξη, ενώνοντας την οικογένεια Παπαστεφανάκη στο νησί της Σύρου και μάλιστα οργανώνοντας μία έκπληξη στο μικρό Γιάννη, που είχε εκφράσει μεγάλη επιθυμία να δει μετά απο καιρό τον Παππού και τη Γιαγιά του που όπως έλεγε του είχαν λείψει πάρα πολύ.

Ξαφνικά, την ώρα των απονομών του τελικού και ενώ ο ίδιος εκφωνούσε δέχτηκε την απέραντη αγκαλιά τους, «λυγίζοντας» όλους όσους παρακολουθούσαν τη στιγμή.

giannis papastefanakis papous 1

«Όλοι είμαστε νικητές... στηρίξατε τις ομάδες των νησιών σας και περάσατε καλά» είπε ο μικρός Γιάννης μεταξύ άλλων, φανερώνοντας σε όλους εμάς ποια είναι η ουσία του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, έχοντας δίπλα του ακόμα έναν σπουδαίο άνθρωπο, τον συριανό πρωταθλητή ποδηλασίας ΑΜΕΑ, Νίκο Ρούσσο. 

Για εμάς, ο μικρός Γιάννης δεν ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στον τελικό της Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου. Εμείς ήμασταν τα τιμώμενα πρόσωπα, στη δική του εκδήλωση, αφού αποχωρήσαμε από το γήπεδο με τις ψυχές μας γεμάτες! 

Ευχαριστούμε Γιάννη...

giannis papastefanakis oloi

Και επειδή όταν ο Γιάννης μιλάει, τα δικά μας γραφόμενα φαίνονται πολύ φτωχά μπρος στο μεγαλείο του, το βίντεο από τις απονομές θα μιλήσει στις καρδιές όλων σας...

Δείτε το:

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares