Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 10:26

Μια κατάθεση ψυχής  σε μια προσωπική ανακοίνωση του πρόεδρου Δημόσιων Σχέσεων Τύπου και Πολιτισμού Παναγιώτη Κουλουμπή ως απολογισμός για το  ως τώρα Πολιτιστικό εργο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Είναι η λαμπρή και περίτρανη απόδειξη πως όταν αγαπάς κάτι αληθινά, όταν σέβεσαι την θέση που σου ανέθεσαν αυτοί που σε επέλεξαν να είσαι εκεί, και όταν υπάρχει ένας πρόεδρος που πραγματικά εργάζεται για την ιδέα, τον σκοπό και την «φανέλα» έχοντας δημιουργήσει μια ομάδα «βοηθών» και συνεργατών, ανθρώπων κατάλληλων στις κατάλληλες θέσεις …. Τότε μόνο αποδεικνύεται ένα σπουδαίο έργο και μια προσφορά μοναδική.

ΕΠΣ Κυκλάδων. Πρόεδρος ο Ρένος Φρερης.

2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 22 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 3

Ένας άνθρωπος που πίστεψε ότι «Το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ» και το κατάφερε.

Ένας Άνθρωπος που αγαπά το ποδόσφαιρο και εργάζεται με χαμηλό προφίλ, συνέπεια και σεβασμό, αλλά αγαπά επίσης και όλα τα παιδιά και κατάφερε ακόμα να ενώσει παππούδες με εγγόνια. Οικογένειες ολόκληρες απλά μόνο με το ποδόσφαιρο.

3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 23 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 33 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 43 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 53 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 6

Να κάνει Παιδιά ευτυχισμένα.

4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2

Ίσως ακόμα και να καταφέρει το «θαύμα»

5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 15 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2

Να ενώσει το ποδόσφαιρο με τον πολιτισμό.

6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 16 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 26 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 36 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 46 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 56 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 66 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 76 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 86 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 96 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 106 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 116 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 126 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 136 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 146 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 15

Τον Πολιτισμό με την αλληλεγγύη και την ομόνοια.

Να διδάξει μέσω «Άρχοντα του αθλητισμού» την Ομόνοια,  την ανθρωπιά και το «Νους Υγιείς εν σώματι υγιές»

7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 17 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 27 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 37 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 4

Ένας άνθρωπος που αποδεικνύει καθημερινά πως ΑΝ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ, ακόμα και τα πιο αδύνατα γίνονται εύκολα και δυνατά.

8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 18 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 28 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 38 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 48 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 58 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 68 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 78 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 88 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 98 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 108 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 118 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 128 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 138 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 148 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 158 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 168 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 178 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 188 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 198 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 208 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 21

Γιατί αυτή είναι η κοινωνικότητα του βασιλιά των Σπορ.

Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο κλωτσάμε μια μπάλα, τεχνική και κανόνες.

Πριν από την μπάλα την τεχνική και τους κανόνες υπάρχει μια κοινωνία, ένας τόπος με μια ιστορία, μια οικογένεια, ένα σχολείο, μια σοβαρή παιδεία. Και όλα αυτά  μαζί διδάσκουν τα παιδιά ήθος.

Έτσι κτίζονται οι υγιείς πολιτείες, οι υγιείς πολίτες, οι υγείες ομάδες και ο υγιής αθλητισμός.

Με αυτά τα πρότυπα.

Υπερήφανος που συνεργάζομαι μαζί του. Που συνεργάζομαι με αυτούς τους Ανθρώπους. Με αυτήν την Ομάδα. Υπερήφανος που είμαι μέλος ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΣ Κυκλάδων που όμοια της δεν υπήρξε ποτέ άλλη όχι μόνο στιες Κυκλάδες αλλά και πανελλαδικά. Ίσως ακόμα και να είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία.

Είμαστε όλοι αιρετοί. Δεν είμαστε καρφωτοί στην θέση μας. Είμαστε ψηφισμένοι από τον κόσμο εκτιμώντας, το ποιον και το έργο  καθενός από εμάς.  Δουλεύουμε καθημερινά αντιμετωπίζοντας απίστευτες δυσκολίες (ανθρώπινες, υλικές και οικονομικές, στην πιο δύσκολη γεωγραφικά αθλητική περιφέρεια του κόσμου), αλλά αυτές τις δυσκολίες, καταφέρνουμε να  τις κάνουμε (σχετικά) εύκολες με την συνεργασία,  καταθέτοντας και προσφέροντας ο κάθε ένας την γνώση του  και την εμπειρία του εντελώς ανιδιοτελώς.

9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 19 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 29 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 39 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 49 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 5

Και τους ευχαριστώ θερμά που μου δίνουν την δυνατότητα να προσφέρω και εγώ την δική μου κατάθεση ψυχής στο υπέροχο αυτό δημιούργημα αθλητισμού και πολισμού.

Γιατί τον πολιτισμό όπως τον εννόησαν, τον δημιούργησαν και τον έπραξαν οι Αρχαίοι Έλληνες τον επιτυγχάνεις με σοφία, με  ευγένεια, κατανόηση, σεμνότητα, ταπεινότητα με  ανιδιοτελή πολύ δουλειά και τους κατάλληλους ανθρώπους στις σωστές θέσεις.

Και αυτό κάνουμε και αποδεικνύουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στην ΕΠΣ Κυκλάδων

10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 110 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 210 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 310 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 5

Επιτρέψτε μου να κλείσω επαναλαμβάνοντας ακόμα μια φορά ότι όλα αυτά οφείλονται στον Πρόεδρο Ρενο Φρερη. Έναν άνθρωπο που έχει ανοικτούς ορίζοντες και αληθινό όραμα. Που δημιούργησε μια ομάδα συνεργατών που ο κάθε ένας είναι ο απόλυτα κατάλληλος άνθρωπος από απολυτά σωστή θέση. Όλοι αυτοί εργάζονται με δυο λέξεις ως νόμο. Ήθος, και δουλειά.

Σας ευχαριστώ όλους, παράγοντες, γονείς, χορηγούς, Δήμους, περιφέρεια, ΑΠΟ, ειδησεογραφικά κανάλια και συναδέλφους δημοσιογράφους που είστε κοντά μας. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση σας αλλά και  που μας εμπιστεύεστε  και μας βοηθάτε.  Το εκτιμούμε να ξέρετε… και σας αποδεικνύουμε κάθε στιγμή την εκτίμηση μας αυτή.

Και Συνεχίζουμε…

11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 111 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 211 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 311 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 4

Παναγιώτης Κουλουμπής

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares