Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 02:16

Στην Πάρο στις 2 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Στο νησί της Πάρου στις 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου αναμένεται μεταξύ άλλων να συζητηθούν διάφορα θέματα που θα διαμορφώσουν και τα πρωταθλήματα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων, αναφέρει: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων αποφάσισε (7/12-6-2023), βάσει του Καταστατικού της ΕΠΣΚ την διεξαγωγή Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 στην Πάρο, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Ανάγνωση καταλόγου και επικύρωση των πληρεξουσίων αντιπροσώπων για την διαπίστωση της απαρτίας.
  2. Εκλογή δύο (2) Γραμματέων για την τήρηση των Πρακτικών της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό Άρθρο 28 παρ.2, όπου προεδρεύει ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ. (Άρθρο 28 παρ. 1 του Καταστατικού).
  3. Διοικητικός Απολογισμός 2022-2023
  4. Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού
  5. Οικονομικός Απολογισμός
  6. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  7. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού
  8. Έγκριση Οικονομικού Προϋπολογισμού
  9. Γενικά Θέματα – Προτάσεις

Τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων των σωματείων πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 και ώρα 14.00 (άρθρο 21 παρ. 4 του Καταστατικού της ΕΠΣΚ) στη Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο τόπο και μία ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα, η οποία θα σας γνωστοποιηθεί με νεότερο έγγραφο μας.

Σας υπενθυμίζουμε, δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Γ.Σ. της ΕΠΣΚ έχουν τα σωματεία που πληρούν τις προϋποθέσεις των άρθρων του ν. 2725/1999. Επίσης οι αντιπρόσωποι πρέπει να είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου.

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΡΕΡΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares