Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 15:29

Ανοίγει τη χρονιά με το Hello Football Friend στη Μήλο η ΕΠΣ Κυκλάδων

Η διοργάνωση από την ΕΠΣ Κυκλάδων του Hello Football Friend Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ10 που διεξήχθη στη Σύρο και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Νίκου Φώσκολου, δεν ήταν απλά επιτυχημένη, αλλά κέρδισε τα εύσημα και από τους ανθρώπους και το ίδιο τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Μάλιστα, όπως είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες στη κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίο Φρέρη, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να ανοίξει η χρονιά όπως έκλεισε στις Κυκλάδες.

Δηλαδή με την εκ νέου διοργάνωση του τουρνουά στο νησί της Μήλου, με συνδιοργανωτή τον Παμμηλιακό, μία εκδήλωση που θα τιμήσει με την παρουσία του και ο πρόεδρος Τάκης Μπαλτάκος.

Με ανακοίνωση της, η ΕΠΣ Κυκλάδων γνωστοποίησε την διεξαγωγή του τουρνουά, ώστε και οι ομάδες που θα λάβουν μέρος να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Αναλυτικά:

Η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ε.Π.Ο, τον Δήμο Μήλου και το σωματείο ΑΣ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ, διοργανώνουν το διήμερο 10 και 11 Σεπτεμβρίου στην Μήλο το HELLO FOOTBALL FRIEND 2022 – FAIR PLAY ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ-10.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα σωματεία όπως δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους.

Το τουρνουά θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος.

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το βίντεο από το Τουρνουά Κ10 ''Νίκος Φώσκολος''

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares