Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 01:43

Η ΕΠΟ για το αναπτυξιακό τουρνουά "Νίκος Φώσκολος" στην Ερμούπολη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την ΕΠΣ Κυκλάδων στις 11 & 12/07/2022 το Fair Play τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου (Grassroots) “Νίκος Φώσκολος» στη μνήμη του Τηνιακού παράγοντα του ΠΑΣ Τήνου που έφυγε πρόωρα.

Η δράση έλαβε χώρα μπροστά στο εμβληματικό Δημαρχείο της Ερμούπολης με μετακινούμενο γήπεδο το οποίο παρείχε η Ε.Π.Ο και περιλαμβάνεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας Hello Football Friend. Συμμετείχαν 140 αγόρια και κορίτσια από ακαδημίες ποδοσφαίρου της Σύρου, της Νάξου, της Πάρου και της Τήνου στην ηλικιακή κατηγορία Κ-10. Συνολικά συμμετείχαν 14 τμήματα, εκ των οποίων τα δύο ήταν αμιγώς τμήματα κοριτσιών.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα περιλάμβανε αγώνες σε 3 ζώνες (11.7.2022 απόγευμα, 12.7.2022 πρωί και 12.7.2022 απόγευμα) μεταξύ των ακαδημιών χωρίς βαθμολογία με έμφαση στον ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Στο τέλος της 3ης ζώνης των αγώνων πραγματοποιήθηκε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων, δώρων και μεταλλίων για όλα τα παιδιά. Συνολικά στη διάρκεια των δύο ημερών τους αγώνες παρακολούθησαν πάνω από 2.000 μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδοσφαίρου.

Η Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Ε.Π.Ο. υποστήριξε τη δραστηριότητα με παροχή αθλητικού υλικού, δώρων και αναμνηστικών διπλωμάτων. Στη διάρκεια της διήμερης δραστηριότητας ήταν παρόντες από την πλευρά της ομοσπονδίας ο Grassroots Manager Σίσκος Χρήστος και ο Τεχνικός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κώστα Τσάνας, οι οποίοι καθοδήγησαν οργανωτικά και εκπαιδευτικά το πρόγραμμα.

Από την πλευρά της ΕΠΣ Κυκλάδων η δράση οργανώθηκε άψογα από τον Πρόεδρο κ. Ειρηναίο Φρέρη σε συνεργασία με τα μέλη της ΕΠΣ, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης, τους τοπικούς φορείς, όλα τα τοπικά ΜΜΕ, τους χορηγούς, τον σύνδεσμο προπονητών και τα σωματεία που συμμετείχαν στη δραστηριότητα.

Η ενημέρωση των παρεβρισκόμενών για τους αγώνες, την εξέλιξή τους, και άλλα χρήσιμα στοιχεία στη διάρκεια των δύο ημερών της δράσης πραγματοποιήθηκε από το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Παναγιώτη Κουλουμπή μέσω μικροφώνου.

Αξίζει να τονισθεί ότι τη δράση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Λεονταρίτης, ο Μητροπολίτης Σύρου – Ερμούπολης κ. Δωρόθεος και ο διεθνής Συριανός διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης.

Η Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της ΕΠΟ ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρη και τα μέλη της ΕΠΣ, όλους του φορείς που συνετέλεσαν στη λειτουργία της δράσης, τα σωματεία, τους γονείς και τα παιδιά για την άψογη συνεργασία στο πλαίσιο της πραγματοποίησης της δραστηριότητας.

Η δράση στην ΕΠΣ Κυκλάδων ολοκληρώνει τις δράσεις στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από την UEFA αναπτυξιακού προγράμματος Hello Football Friend για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Συγκεκριμένα στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκαν 14 αναπτυξιακά Fair Play αναπτυξιακά τουρνουά ποδοσφαίρου σε ΕΠΣ όλης της επικράτειας (4 εξ αυτών σε δημόσιους χώρους με χρήση μετακινούμενου γηπέδου), στα οποία συμμετείχαν πάνω από 10,000 αγόρια και κορίτσια έως 12 ετών, προπονητές ακαδημιών, υπεύθυνοι ακαδημιών, παράγοντες, γονείς και εθελοντές.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares