Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2012 18:19

Ενημέρωτικες συναντησεις ΕΠΣΚ-Σωματείων

OMADES PAIXTHS

Το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων εκτιμώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, υπό τις παρούσες οικονομικές και συγκοινωνιακές συνθήκες, στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων μας και κυρίως στον έγκαιρο σχεδιασμό του πρωταθλήματος 2012 – 2013, αποφάσισε αρχικά την σύγκλιση Έκτακτης ΓΣ στις 10 Μαρτίου, λαμβάνοντας υπ’ όψη και την βούληση αρκετών Σωματείων, με τα προαναφερόμενα θέματα.

Όμως μετά την μείωση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, γεγονός που καθιστούσε ιδιαίτερα δύσκολη την προσέλευση όλων των Σωματείων στη Σύρο, αποφάσισε να πραγματοποιήσει κατά τόπους συγκεντρώσεις, ώστε να μην λείψει κανένα Σωματείο, αφού οι θέσεις τους θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και επί πλέον οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι δεσμευτικές για το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων .

Θέματα που θα εξετάσουμε είναι η μορφή των Ομίλων που θα σχηματισθούν, δηλαδή αν θα είναι δύο μεγάλοι ή περισσότεροι μικρότεροι και οικονομικότεροι, η William Hill Sports υποχρεωτικότητα συμμετοχής νεαρών ποδοσφαιριστών και πόσοι, η υποχρεωτικότητα συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομής, η διεξαγωγή των αγώνων σε γήπεδα με χλοοτάπητα κ.α.  

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου, στις 14.00, θα γίνει συγκέντρωση στο Δημαρχείο της Νάξου στη Χώρα, με την συμμετοχή εκπροσώπων των Σωματείων της Νάξου και της Πάρου . Στη συνέχεια το Σάββατο 3 Μαρτίου το βράδυ, θα γίνει συγκέντρωση στη Σαντορίνη, με συμμετοχή των Σωματείων της Θήρας και Ίου . Την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 19.00, θα γίνει συγκέντρωση στη Σύρο και την Κυριακή 11 Μαρτίου, στις 12.30, θα γίνει συγκέντρωση στην Τήνο, με συμμετοχή των Σωματείων Τήνου, Μυκόνου και Άνδρου. Ο εκπρόσωπος του Παμμηλιακού θα πρέπει να επιλέξει σε ποιά από τις παραπάνω συγκεντρώσεις θα μπορούσε να παραβρεθεί. Σε διαφορετική περίπτωση η συνάντηση, με τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Κυκλάδων, θα γίνει στην Μήλο, σε ημερομηνία που θα συμφωνηθεί και ταυτόχρονα ο Παμμηλιακός θα ενημερωθεί εγγράφως, για τα αποτελέσματα των άλλων συγκεντρώσεων.

Η παρουσία όλων, σ’ αυτές τις συγκεντρώσεις, είναι απαραίτητη, αφού τα θέματα συζήτησης είναι πολύ σημαντικά, όπως και οι αποφάσεις που θα ληφθούν.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares