Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2012 13:31

Συγκρότηση Επιτροπών και αποφάσεις απο την ΕΠΣ Κυκλάδων

epsk geniki syn

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ., στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, κατά τις πέντε (5) συνεδριάσεις που πραγματοποίησε τους μήνες Ιανουάριο - Φεβρουάριο 2012, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Συγκρότηση Επιτροπών

Επιτροπή  Πρωταθλημάτων & Κυπέλλου

William Hill Sports Πρόεδρος : Μουτάφης Κων/νος

Μέλη : Ρουσσουνέλος Απόστολος, Παπαμάρκος Θανάσης

Επιτροπή Προμηθειών

Πρόεδρος : Κούτρας Θέμης

Μέλη : Συμιγδαλάς Φανούρης, Ρουσσουνέλος Απόστολος

Επιτροπή Στατιστικής Γηπέδων

Πρόεδρος : Βάβουλας Μανώλης

Μέλη : Λιβάνιος Στυλιανός, Δελατόλας Ιωσήφ

Επιτροπή Τύπου Δημοσίων Σχέσεων

Πρόεδρος : Χωριανόπουλος Γιώργος

Μέλη : Ξαγοράρης Γιάννης, Καϊλης Τόλης

Υγειονομική Επιτροπή

Πρόεδρος : Απέργης Σέργιος

Μέλη : Καλιακάτσος Παντελής, Πετράκης Ευάγγελος

Επιτροπή θεμάτων Ασφάλειας Καταπολέμησης της Βίας

Πρόεδρος : Κούτρας Θέμης

Μέλη : Λιβάνιος Στυλιανός, Γαλανόπουλος Αλέξιος

Τεχνική Επιτροπή

Πρόεδρος : Σιγάλας Γιάννης

Μέλη : Καφτηράνης Χρήστος, Συλιβάνης Θανάσης, Βρούτσης Γιάννης, Τζάτζος Ευθύμιος

Επιτροπή Γηπέδου ΕΠΣΚ

Πρόεδρος : Χωριανόπουλος Γιώργος

Μέλη : Μιχάλοβιτς Γιάννης, Μουτάφης Κώστας

Επιτροπή Διαιτησίας

Πρόεδρος : Μιχάλοβιτς Γιάννης

Μέλη : Μενδρινός Λάμπρος, Αρμακόλας Αναστάσιος

Πειθαρχική Επιτροπή

Πρόεδρος : Τσίρος Θέμης

Μέλη : Γρυπάρης Νικήτας, Ρηγούτσος Λούης

-Αποφασίστηκε, για περιστολή δαπανών, να μην πραγματοποιηθεί εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίττας . Αντ’ αυτής κόπηκε πίττα στο ΔΣ και έγινε κλήρωση, μεταξύ των Σωματείων μας, με έπαθλο 300 € και μία Ποδοσφαιρική εμφάνιση, από τις διαθέσιμες των Μικτών μας . Τυχερό Σωματείο στάθηκε η Στενή Τήνου .

- Στην προσπάθεια περιστολής δαπανών αποφασίστηκε η μείωση, κατά 20 €, της ημερήσιας αποζημίωσης, για μετακίνηση εκτός έδρας, των Μελών του ΔΣ, των Μελών των Επιτροπών, των Παρατηρητών κλπ . Επίσης αποφασίστηκε η κατάργηση όσων τηλεφωνικών γραμμών δεν κρίνονται απολύτως απαραίτητες και στις λοιπές, που χρησιμοποιούν τα Μέλη του ΔΣ μπήκε πλαφόν δαπάνης, που αν ξεπεραστεί θα βαρύνει τον χρήστη .

- Αποφασίστηκε τα πρόστιμα των Σωματείων, για μη κάθοδο σε αγώνα, που προβλέπονται από τις προκηρύξεις μας, αλλά δεν υπάρχουν στον Πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, να συμψηφίζονται με τις οφειλές της ΕΠΣΚ, εάν υπάρχουν . Πριν τη έναρξη της επόμενης περιόδου δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία οφειλή Σωματείου προς την ΕΠΣΚ, γιατί σύμφωνα με τον Πειθαρχικό κώδικα δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή η δήλωση συμμετοχής του .

Τα λοιπά πρόστιμα που επιβάλλονται, από την Πειθαρχική Επιτροπή και προβλέπονται από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, όπως αυτά των Ποδοσφαιριστών, Προπονητών, Παραγόντων, επεισοδίων κλπ, θα πρέπει να καταβάλλονται άμεσα, μέσα στις προθεσμίες που καθορίζει η Πειθ. Επιτροπή.

William Hill Sports

- Αποφασίστηκε η λειτουργία διαρκούς Σχολής Διαιτησίας, σε όλα τα νησιά. Μόλις δηλώσουν συμμετοχή ενδιαφερόμενοι, σε κάποιο νησί, αμέσως θα προγραμματιστεί να αρχίσουν και τα μαθήματα .

- Αποφασίστηκε να γίνει και έγινε πρόταση στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, να  συνδιοργανώσει, με την ΕΠΣΚ, την Τελική φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος, στα πλαίσια της συνεργασίας που είχαμε και με την πρώην Νομαρχία .

Η Περιφέρεια αποδέχθηκε την πρότασή μας, αναλαμβάνοντας και μέρος της δαπάνης .

- Ο Τελικός Κυπέλλου 2011-2012, μεταξύ ΑΟ Άνω Σύρου – ΑΟ Πανναξιακού, θα γίνει στο Δημ. Γήπεδο Παροικιάς Πάρου, στις 8-4-2012, ημέρα που έχει ρεπό ο Πανναξιακός στο Πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής . Το ΔΣ της ΕΠΣΚ επιφυλάσσεται για αλλαγή ημερομηνίας, εάν  προκύψει θέμα ημερομηνιών  Β’ φάσης Κυπέλλου, από την ΕΠΟ .

- Τους οκτώ (8) Ποδοσφαιριστές της ΕΠΣΚ, που κλήθηκαν στις Περιφερειακές Ομάδες Αιγαίου, θα συνοδεύσει ο Ταμίας της Ένωσης Κος Θέμης Κούτρας, στην μετάβασή τους στην Αθήνα, από 23 έως 26 Φεβρουαρίου 2012, για προπονήσεις και Φιλικούς αγώνες .

- Αποφασίστηκε να γίνει συζήτηση με τα Σωματεία μας, με θέμα το φαινόμενο των δυσμενών και υβριστικών δηλώσεων, διά του γραπτού και κυρίως του ηλεκτρονικού τύπου, που επιδίδονται, δικαίως η αδίκως, Ομάδες, Παράγοντες, Ποδοσφαιριστές κλπ, κατά αντιπάλων Ομάδων, των Διαιτητών, της ΕΠΣΚ κλπ . Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν τις διατάξεις του ΚΑΠ και του Πειθαρχικού Κώδικα, σε ότι αφορά το θέμα των δηλώσεων δια του τύπου, ώστε να αποφύγουμε κλήσεις σε απολογία και πιθανές επιβολές ποινών, από την Πειθαρχική Επιτροπή, που μας πληγώνουν και δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις μας .

- Αποφασίστηκε η έναρξη του Προπαιδικού Πρωταθλήματος να γίνει στις 10-3-2012 . Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ένα Όμιλο και θα συμμετάσχουν οι ΑΟ Τήνου, ΑΠ Σύρος 2002, Νέοι Ολυμπιακού Σύρου, ΑΟ Πάγου-Βήσσα, ΑΟ Πάρου και ΑΜΣ Φιλωτίου . Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν σε Γήπεδα με χλοοτάπητα .

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares