Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 00:33

Θεσπίζεται ο θεσμός "Super Cup" στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο

Η ΕΠΣ Κυκλάδων προσπαθεί όσο περνούν τα χρόνια να... μεγαλώνει έχοντας ως στόχο να βαδίσει σε ευρωπαϊκά πρότυπα προκειμένου το ποδόσφαιρο στο νομό μας να κάνει βήματα προόδου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίος Φρέρης μαζί με τους συνεργάτες του κάθισαν στο τραπέζι και αποφάσισαν τη διεξαγωγή ακόμη μιας διοργάνωσης προκειμένου το ποδόσφαιρο μας να αποκτήσει ακόμη περισσότερη αίγλη.

Συγκεκριμένα, από τη τρέχουσα περίοδο θεσπίζεται ο θεσμός του Super Cup με τον πρωταθλητή να αντιμετωπίζει τον Κυπελλούχο Κυκλάδων. 

Η Ένωση ανάρτησε στο πρόγραμμα των αγώνων τη διοργάνωση, με την εταιρεία NUGA BEST να είναι ο επίσημος χορηγός του θεσμού.

Η εταιρεία Nuga Medical Co, Ltd (Νότια Κορέα) είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην εφεύρεση, την παραγωγή και την πώληση των προϊόντων για την πρόληψη και την αποκατάσταση της υγείας του κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου προβλήματος.

Αυτό σημαινει ότι Άνω Μερά και Πανθηραϊκός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε μονό παιχνίδι που θα οριστεί το προσεχές διάστημα. 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares