Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 15:34

Επιστροφή Κουζούμη στα γήπεδα των Κυκλάδων‏

Διαβάζοντας τους ορισμούς των διαιτητών στους Κυριακάτικους αγώνες κυπέλλου, μία ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε καθώς είδαμε το όνομα του Γιάννη Κουζούμη ορισμένου ως πρώτου διαιτητή στο ματς Πανσιφναικού - ΑΟ Σύρου.

Ο έμπειρος διαιτητής που ανήκει στον σύνδεσμο διαιτητών Πειραιά, γνωστός στα γήπεδα μας για την αξιοπιστία του θα είναι μερικώς διαθέσιμος για τις Κυκλάδες.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Σουλτάνη στην Πάρο για το σεμινάριο των νέων κανονισμών δόθηκε η ευκαιρία και φαίνεται πως βρέθηκε η φόρμουλα για να βοηθήσει ο Γ. Κουζούμης φέτος σε κάποια παιχνίδια. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, σημαντική συμβολή στην υπόθεση υπήρξε και από τις επαφές του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παρούση.

Ο ρέφερι που με την παρουσία του στα απαιτητικά πρωταθλήματα του Πειραιά έχει κερδίσει την εκτίμηση των αρμοδίων, αντιμετωπίζει σύμφωνα με πληροφορίες μας, ένα προσωπικό κώλυμα που δεν του επιτρέπει την συχνή διαθεσιμότητα του στον σύνδεσμο που ανήκει.

Με αυτό το δεδομένο ο κ. Σουλτάνης, που γνωρίζει πως φέτος θα έχουμε ιδιαίτερα αμφίρροπα και δύσκολα ματς, του πρότεινε την λύση καθώς αυτό μπορεί τεχνικά να γίνει με την σύμφωνη γνώμη του συνδέσμου διαιτητών Πειραιά, κάτι απαραίτητο γιατί ο διαιτητής παραμένει μέλος του.

Η ουσία είναι πως μια ακόμη δυνατότητα προστίθεται στην Κυκλαδική επιτροπή ορισμών που θα διευκολύνει πιστεύουμε τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος μας. 

koyzoymis kitrini karta

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares