Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 13:32

"Απόβαση" στην Αθήνα για τον ΑΟ Πάρου

Ενόψει της κρίσιμης συνέχειας και έχοντας σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίσει - με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια - την πρόκριση στο final-4 του παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ Κυκλάδων, η ομάδα του Α.Ο. Πάρου εντείνει τους ρυθμούς προετοιμασίας της, δίνοντας δύο πολύ δυνατούς φιλικούς αγώνες στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 22-23 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 22/12 στις 6 μ.μ. αντιμετωπίζει την ομάδα του Πανελληνίου στο κλειστό των "Ολυμπιονικών" στην Κυψέλη, ενώ την Κυριακή το πρωί στις 11:30 π.μ. ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πρωταθλητή Ελλάδος Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

kazakidis-dilosis-12-2012

Το τεχνικό δίδυμο Θοδωρής Καζακίδης και Βασίλης Σιάτης, η διοίκηση της Παριανής ομάδας αποβλέπει αφενός στην εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων σχετικά με την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών απέναντι σε κορυφαίους συλλόγους και παίκτες, και αφετέρου στην αποκόμιση πολύτιμων εμπειριών, εικόνων και παραστάσεων από τους φερέλπιδες νέους της ομάδας. Εξάλλου, η επαφή με ιστορικά σωματεία της Αθήνας μονάχα οφέλη μπορεί να αποφέρει για το μέλλον του συλλόγου, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.

Η διοίκηση και όλη η "οικογένεια" του Α.Ο. Πάρου εύχεται καλές γιορτές με υγεία σε όλους τους φίλους του αθλητισμού.


Του Θοδωρή Καζακίδη και Βασίλη Σιάτη

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares