Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 16:13

Νικητές οι Νέοι του Άτλαντα με Πανναξιακό.

ATLANTAS-PANNAXIAKOS NEOI 2012

'Eνα συναρπαστικό παιχνίδι Εφήβων παρακολουθήσαν χθες το βράδυ όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΠΠΟΣ μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων όπως ήταν αυτές των Άτλαντα και του Πανναξιακού.

Ένα παιχνίδι με πολύ δυνατές άμυνες, με πολύ γρήγορους ρυθμούς, με διακυμάνσεις στο σκορ, με σκληρές μάχες κάτω από τα δύο καλάθια , με πολύ πάθος για την νίκη αυτά αντικατοπτρίζουν την εικόνα αυτού του μεγάλου αγώνα.NAXOS sima vofanon

Η ομάδα του Άτλαντα κέρδισε την ομάδα του Πανναξιακού με σκορ 67 – 44

Ο Πανναξιακός ήταν πιο πιεστικός στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνος απέναντι στο Άτλαντα που δεν μπορούσε να βρει τις λύσεις στην καλή άμυνα της ομάδα της Νάξου και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο κλείσιμο τις Α΄ Περιόδου με 08 – 19.

Στην Β’ Περίοδο οι παίχτες του Κώστα Αξιώτη βελτίωσαν και έσφιξαν την άμυνα τους και με συνεχόμενη πίεση σε όλο το γήπεδο κατάφεραν και έκλεψαν αρκετές μπάλες από τον Πανναξιακό και της έκαναν καλάθια.

Από την άλλη η ομάδα του κυρίου Δαμιανίδη προσπαθούσε να σπάσει αυτό το ασφυκτικό πρές των αντιπάλων του αλλά σε λίγες περιπτώσεις το κατάφεραν αυτό με τον Άτλαντα να πετυχαίνει 20 πόντους στην επανάληψη και η ομάδα του Πανναξιακού 10 πόντους και το σκορ του ημιχρόνου να κλείνει 28 – 29 υπέρ του Πανναξιακού.

Στο ξεκίνησα του Β’ Ημιχρόνου το παιχνίδι πραγματικά ήταν συγκλονιστικό με γρήγορα μπάσκετ πάνω - κάτω , με πιεστικές άμυνες σε αρκετές περιπτώσεις με πολύ καλό μπάσκετ να παίζεται και όμορφες φάσεις να βγαίνουν από τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Άτλαντα ήταν ποίο εύστοχη στο δεύτερο ημίχρονο αξιοποιώντας τα κάποια λάθη των αντιπάλων τους σε συνδυασμό την αστοχία τους κατάφερε να χτίσει μια διαφορά και να κερδίσει αυτό το σπουδαίο αγώνα με διαφορά 23 πόντων και με τελικό σκορ 67 – 44.

Πάντως αξίζει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια τους, για το αθλητικό τους και καθαρά αγωνιστικό πνεύμα που είχα μέσα στο παιχνίδι τους και φυσικά για το πλούσιο και όμορφο Μπασκετικό Θέαμα που μας πρόσφεραν!!!!!

Περίοδοι Αγώνος (Α’ 08 – 19, Β’ 20 – 10, Γ’ 20 – 11, Δ’ 19 – 04)

Σκορ Αγώνος.:   67 - 44NAXOS Katsonis 200x100

Άτλαντας.:

Μπαλής Α, Κυριάκος Κ, Ρετζίνο Μ ©, Λάτσε Κ, Πουζί Ο, Βιτζηλαίος Γ, Διαμαντόπουλος Σ, Γιαννακίδης , Καραμολέγκος Α, Βλαβιανός Α.

Πρώτοι σκόρερ.: Ρετζίνο Μ. 21 πόντοι, Γιαννακίδης 16 πόντοι, Πουζί Ο. 7 πόντοι.

Πανναξιακός.:

Κόντες Γ, Βάρσος Γ, Βασιλάκης Γ, Βελώνης Σ ©, Μανωλάς Γ, Βαθροκοκοίλης Σ, Ελευθερίου Κ, Βαθροκοκοίλης Α.

Προπονητής.: Δαμιανίδης Δημήτριος

Πρώτοι Σκόρερ.: Βαθροκοκοίλης Σ. 12 πόντοι, Κόντες Γ. 11 πόντοι Ελευθερίου Κ. 8 πόντοι,

Διαιτητής.: Παπαδημητρόπουλος Κων/νος

Γραμματεία.: Ξαγοράρη Ν. – Σκαρμούτσου Ε. – Καρβούνης Α.

ATLANTAS-PANNAXIAKOS NEOI 2012 1

ATLANTAS-PANNAXIAKOS NEOI 2012 2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares