Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 01:30

Επικράτησε ο Πανιώνιος στο ντέρμπι με τα Φανάρια.

PANIONIOS-FANARIA ANDRES 2012

Μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο, ο οποίος σε ένα καταπληκτικό ματς νίκησε τα Φανάρια με 72-61.

Οι δύο ομάδες κατά διαστήματα παρέδωσαν μαθήματα Μπάσκετ και χάρισαν πολύ ωραίο θέαμα στους 150 φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΔΑΠΠΟΣ.

Οι "κυανέρυθροι" άντεξαν στην πίεση των Φαναριών και ενώ στο τέλος της 2ης περιόδου ήταν πίσω στο σκορ (25-29), στη συνέχεια κατάφεραν να κάνουν σωστή διαχείριση παιχνιδιού, «φρενάροντας» τα ατού των ναξιωτών και με συνεχή ροκάνισμα πόντων να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να επικρατήσουν τελικά με 72-61.

Κορυφαίος για τον Πανιώνιο ο παίχτης - προπονητής Παπαδόπουλος (31π.), ενώ οι: Μιχαλέλης, Καραπτσιά, Κατηκαρίδης και Κοιλιακούδης, συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτή τη νίκη.

Για τα Φανάρια οι 39! Πόντοι του Χάρου Ν. δεν ήταν αρκετοί, με τους: Χάρο Γ., Μανδηλαρά και Βενιέρη να ακολουθούν τον αρχηγό σε απόδοση, αλλά όχι και στο σκοράρισμα...

Πανιωνιος: Αναργυρος, Καραπτσιας, Βλαβιανος, Κατηκαριδης, Ξαγοραρης, Γεωργακουδης, Μιχαλελης, Κοιλιακουδης, Μουρατιδης, Παπαδοπουλος, Ωρολογας, Ρουσσος.

ΑΠΑΣ Τα Φαναρια: Φιλιπουπολιτης, Ζευγωλης, Μανδηλαρας, Βενιερης, Μανδηλαρας, Ονασογλου, Μανιος, Χαρος Ν., Βαρεπας, Χαρος Γ., Κωτσος, Κεραμιδας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Παπαδημητροπουλος - Ηπιωτης

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares