Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 20:09

Μεγάλη ανατροπή και πρώτη νίκη των εφήβων του ΑΟ Ερμούπολης επί του ΑΟ Μυκόνου

Ο ΑΟ Ερμούπολης παρότι βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 14 πόντους (13-27) στο ημίχρονο, έκανε την μεγάλη ανατροπή κι επικράτησε στο ανοικτό γήπεδο του ΑΚΔΕ του ΑΟ Μυκόνου με σκορ 46-41 το απόγευμα της Δευτέρας 23/10 για τον Α’ όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος “Daktylidis Windows” της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους Συριανούς του Γιώργου Αραβοσιτά μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον ΑΟ Άνδρου, σε αντίθεση με την ομάδα του νησιού των ανέμων που γνώρισε την δεύτερη ήττα της μετά από αυτή από τον Περιστεριώνα Τήνου στο γήπεδό της.

aoermoupolis aomykonou efivoi 2

Σε μία αναμέτρηση που κέρδισε ο… λιγότερο άστοχος, καθώς οι παίκτες και των δύο ομάδων έχασαν πολλές ελεύθερες βολές, όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο άμυνα χώρου και κατάφεραν να ελέγξουν τα ριμπάουντ, αλλά και τον ρυθμό του παιχνιδιού είχαν συνέπεια στο παιχνίδι τους και γύρισαν την εις βάρος τους κατάσταση.

aoermoupolis aomykonou efivoi 3

Όλα αυτά τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι του Αντώνη Γρηγορίου ήταν άστοχοι και υπέπεσαν σε αρκετά λάθη. Όταν δε βρέθηκαν να μένουν από δυνάμεις στο τελευταίο δεκάλεπτο σε άμυνα και σε επίθεση, εκεί οι παίκτες της Ερμούπολης δεν παρέδωσαν τα όπλα και “χτύπησαν” το ματς κάνοντας την μεγάλη ανατροπή που τους χάρισε το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα.

aoermoupolis aomykonou efivoi 4

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Άγγ. Σαμοθράκης, Στ. Ρούσσος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-5, 13-27 (ημίχρονο), 24-36, 46-41.

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Γ. Αραβοσιτάς): Παναΐρλής 12, Τσινός 6 (1), Δαλέζιος, Κόκκαλης 4 (1), Βουτσινός 14 (2), Ρούσσος 1, Βαμβακούσης 9.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Αντ. Γρηγόριος): Καλλέργης 13, Γαρόπουλος 10 (2), Καλαμάρας, Δακτυλίδης Παν. 3 (1), Ξενάριος 3, Δακτυλίδης Μαν., Μπουγιούρης 8, Κυραντώνης, Βικελής 4, Κουκουβέλος, Πετράκης, Δαλέζιος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares