Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 16:57

Τρικαλινό αντάμωμα στην Πάρο έπειτα από 30 χρόνια για Μουρογιάννη και Τσίμα

«Μία φιλία που μετρά πάνω από επτά χρόνια θα κρατήσει μια ζωή», αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας κι αυτό φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Βαγγέλη Μουρογιάννη και Γιάννη Τσίμα.

Οι δύο Τρικαλινοί προπονητές των τμημάτων μπάσκετ του Μαρπησσαϊκού και του Παμμηλιακού αντίστοιχα αντάμωσαν ξανά έπειτα από σχεδόν 30 (!) χρόνια, αυτή τη φορά στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού της Πάρου στο πλαίσιο της αναμέτρησης των ομάδων τους για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων το απόγευμα του Σαββάτου 23/9.

mourogiannis tsimas basket 1

Μουρογιάννης και Τσίμας είχαν να πουν και να θυμηθούν εξίσου πολλά όταν αμφότεροι υπήρξαν αντίπαλοι ως πλέι μέικερ στον Δαναό Τρικάλων ο πρώτος και ως σέντερ στον Σπόρτιγκ Τρικάλων ο δεύτερος τις χρονιές 1988, 1989 και 1990 στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΘ και της Γ’ εθνικής αργότερα.

Με την παρουσία του Γιάννη Τσίμα , ή “βουνό” του Τρικαλινού μπάσκετ, όπως τον αποκαλούν στην θεσσαλική πόλη, η παρουσία των Θεσσαλών προπονητών αυξήθηκε στις μπασκετικές Κυκλάδες. Βαγγέλης Μουρογιάννης (Μαρπησσαϊκός), Θοδωρής Μάμμος (ΑΕ Σαντορίνης), Γιάννης Τζήμας (ΑΟ Μυκόνου) είναι αυτοί που τιμούν επάξια με την παρουσία τους το νομό, ενώ το ίδιο ίσχυε και για τον νυν προπονητή της Νίκη Βόλου και πρώην του ΑΟ Ερμούπολης, τον Ανδρέα Μαύρο.

Ο καθένας έχει γράψει την δική του ιστορία στον χώρο του κυκλαδίτικου μπάσκετ και αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως έχουν τεθεί αντιμέτωποι και μεταξύ τους με τις ομάδες που αγωνιζόντουσαν από τον τόπο καταγωγής τους.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares