Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 16:48

Νικηφόρο ντεμπούτο του Παλαιοχωρίτη στον πάγκο του ΑΟ Πάρου, άφησε υποσχέσεις ο Πανναξιακός του Καρακατσάνη

Ένα ματς με κοινές ιδιαιτερότητες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24/9 στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας.

Στο ματς που έκλεισε την αυλαία της πρεμιέρας του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων, ο ΑΟ Πάρου για τον Β’ όμιλο επικράτησε με σκορ 76-39 του Πανναξιακού ΑΟΚ, στον πάγκο των οποίων κάθισαν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι οι νέοι προπονητές των δύο ομάδων, ο Θοδωρής Παλαιοχωρίτης και ο Ανδρέας Καρακατσάνης.

AO PAROU PANNAXIAKOS PAIDES 3

Νέοι προπονητές, νέα δεδομένα και για τους δύο τεχνικούς που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα! Καλή αρχή λοιπόν και καλή συνέχεια…

Στον αγωνιστικό τομέα, οι οικοδεσπότες μπήκαν πάρα πολύ δυνατά στο γήπεδο ελέγχοντας τον ρυθμό χτυπώντας στον αιφνιδιασμό όποτε έβρισκαν ανοικτό γήπεδο. Ξεκάθαρα οι νεαροί παίκτες του ΑΟΠ προσπάθησαν να μπουν στο πνεύμα του νέου προπονητή τους και στο αγωνιστικό πλάνο του αλλάζοντας την φιλοσοφία τους στην …μετά Θοδωρή Καζακίδη εποχή στον “κυανόλευκο” πάγκο.

AO PAROU PANNAXIAKOS PAIDES 5

Ο Πανναξιακός με νεαρότερους σε ηλικία παίκτες και σε μικρότερα …μεγέθη προσπάθησε να παίξει οργανωμένο και σκεπτόμενο μπάσκετ παρουσιάζοντας καλή γενικά εικόνα κι αφήνοντας υποσχέσεις για καλύτερες εμφανίσεις στην συνέχεια.

Ο αγώνας, ο οποίος καθυστέρησε να ξεκινήσει 20 λεπτά λόγω αργοπορημένης άφιξης του πλοίου από τη Νάξο, ήταν ευχάριστος και για τις δύο ομάδες και οι νεαροί ανεξαρτήτως του αποτελέσματος έφυγαν “γεμάτα” από το γήπεδο!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγ. Σαμοθράκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-11, 44-19 (ημίχρονο), 65-29, 76-39.

AO PAROU PANNAXIAKOS PAIDES 4

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Θοδ. Παλαιοχωρίτης): Πάσσος, Μαούνης 26, Παπαδόπουλος 2, Αραβαντινός 11, Βρεττός 19 (1), Κωστόβ, Σαρρής 2, Βλάσι 3, Βιδάλης 1, Μιγγόπουλος 8, Ζουμής 4.

AO PAROU PANNAXIAKOS PAIDES 2

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ (Ανδ. Καρακατσάνης): Ονάσογλου Δημ. 3, Λιανός 2, Γεωργακόπουλος, Βερυκόκκος Ι. 8 (2), Βερυκόκκος Γ. 4, Γιαννάκης, Συμεόνογλου 6, Ψάρρας 7 (1), Ντοπέσι 2, Κονδύλης 3, Βάβουλας Αρτ. 1, Ανεβλαβής 3.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares