Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 18:01

Και με τη βούλα Ναξιώτης ο Χρήστος Πάππος

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του sportcyclades.gr σχετικά με την ηχηρή μεταγραφή του Πανναξιακού ΑΟΚ που έκανε δικό του τον power forward Χρήστο Πάππο.

Την περσινή σεζόν ο Πάππος φόρεσε τη φανέλα του Ερμή Σχηματαρίου στην Ellite League, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στον Έσπερο Λαμίας, τον Λοκρό Αταλάντης και φυσικά το 2006 στην ΑΕ Σαντορίνης, στην παρθενική εμφάνιση της ομάδας στη Γ' Εθνική.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της η ομάδα της Νάξου παρουσιάζεται «πάνοπλη». Εκτός του Χρήστου Πάππου, ο Πανναξιακός έχει πλέον στο ρόστερ του τους νεοφερμένους, Λευτέρη Καραλευθέρη, Νίκο Αρτσάνο, Εμμάνουελ Γκόντγουϊν, Γιώργο Στοΐτση, ενώ ανανέωσαν ο Σωκράτης Ψαρόπουλος, ο Παναγιώτης Πολίτης, ο Γιάννης Μαγγιώρος και ο Σπύρος Μάκαρης. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν ακόμη κάποιοι παίκτες που θα τελειοποιήσουν το ρόστερ της φετινής σεζόν.

Η ανακοίνωση για τον Πάππο και οι πρώτες του δηλώσεις:

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Χρήστο Πάππο.

Ο Χρήστος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Elite League με την ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις με την Πορτάρα στο στήθος ανέφερε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ηρθα στον Πανναξιακό απο την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους και φυσικά ο coach Καρατζάς ήταν καταλυτικός παράγοντας στο να συνεργαστούμε!!!
Έρχομαι να προσφέρω αυτά που μπορώ καλύτερα έτσι ώστε η ομάδα και το μπάσκετ του νησιού να δείξει τι μπορεί να καταφέρει σε μια πολύ σπουδαία προσπάθεια για τον σύλλογο.
Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία!"
Χρήστο εκ μέρους όλου του Δ.Σ. σε καλωσορίζουμε στο νησί της Αριάδνης και σου ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία και πολλές διακρίσεις!

 

 

 

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Χρήστο...

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ. στις Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2023

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares