Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 12:51

Και ο Γιώργος Στοΐτσης στον Πανναξιακό ΑΟΚ

Τον 24χρονο φόργουορντ Γιώργο Στοΐτση απέκτησε ο Πανναξιακός ΑΟΚ, που συνεχίζει το χτίσιμο του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη National League 2.

Ο Στοΐτσης πραγματοποίησε πέρυσι μία εξαιρετική σεζόν με την Μελίκη, έχοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μέσο όρο 22 πόντους.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Στοίτση.

Ο Γιώργος έρχεται στην ομάδα μας από την ομάδα του ΓΑΣ Μελίκη στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία 3 χρόνια και με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν, βοηθώντας την τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής μιας και έκλεισε τα play out με Μ.Ο. 22 πόντους ανά αγώνα όντας ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας στα play out.

Στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της ομάδας ο Γιώργος αναφέρει:

"Νιώθω πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνίζομαι την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Νάξο και στον Πανναξιακό καθώς τα θέλω μου συμβαδίζουν με τους υψηλούς στόχους της ομάδας. Νιώθω επίσης χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον coach Καρατζά και την διοίκηση ελπίζοντας να ανταποκριθώ επάξια στις απαιτήσεις τους, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί χαρά στον κόσμο της ομάδας μας! "

Γιώργο σε καλοσωρίζουμε στο νησί της Αριάδνης και σου ευχόμαστε ολόψυχα να έχεις μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την Πορτάρα στο στήθος!

 

 

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο...

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ. στις Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares