Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 13:50

Αντώνης Βιδάλης: Να δώσουμε εμπειρία στα νέα παιδιά με τη συμμετοχή μας στο Final Four

Ώρα για ακόμη ένα Final Four τη φετινή αγωνιστική περίοδο για τον Περιστεριώνα... Μετά την συμμετοχή του σωματείου της Τήνου στην τελική φάση του εφηβικού, των κορασίδων και των παίδων στα εκάστοτε πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων ήρθε η στιγμή να δώσει το παρόν και σε αυτό του ανδρικού που θα διεξαχθεί το διήμερο (19,20/5) στην Σαντορίνη.

«Είμαστε χαρούμενοι και έτοιμοι να συμμετάσχουμε στο τέταρτο Final Four της φετινής αγωνιστική σεζόν, αυτή τη φορά της Σαντορίνης στην κατηγορία των ανδρών», δήλωσε χαρακτηριστικά στο “SportCyclades” ο Αντώνης Βιδάλης, ο οποίος βλέπει το συγκεκριμένο τμήμα να επιστρέφει στο προσκήνιο έπειτα από τέσσερα χρόνια, όταν τη σεζόν 2018-19 είχε φτάσει μέχρι την ημιτελική φάση, αλλά εκεί έπεσε πάνω στον πανίσχυρο και μετέπειτα πρωταθλητή Κυκλάδων, τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” όπου γνώρισε δύο ήττες, στις 2/5 με σκορ 98-41 και στις 3/5 με σκορ 84-43, στο νησί της Αριάδνης.

F4 men 2023 (2)

Αναφερόμενος στην διοργανώτρια ΑΕ Σαντορίνης και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Η Σαντορίνη είναι ένα φιλόξενο νησί και είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση και τη φιλοξενία. Η ομάδα μου απαρτίζεται από εφήβους και άντρες και με αυτό τον τρόπο θέλουμε να δώσουμε εμπειρία στα νέα παιδιά και μερικά περισσότερα παιχνίδια στην αγωνιστική δράση των Κυκλάδων που είναι “φτωχή” από αγώνες. Ευχόμαστε στην ΑΕ Σαντορίνης να έχει καλή επιτυχία και δύναμη να διοργανώσει ένα ακόμα επιτυχημένο Final Four».

peristerionas F4 (1)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares