Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 13:53

Θοδωρής Μάμμος: Όποιος αντέξει θα στεφθεί πρωταθλητής Κυκλάδων

Έτοιμη να αναδειχθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών φαίνεται πως είναι η ΑΕ Σαντορίνης. Η θηραϊκή ομάδα επιστρέφει σε τελική φάση έπειτα από επτά χρόνια και συγκεκριμένα από τη σεζόν 2015-16, όπου στις 7 Μαΐου κατέκτησε τον τίτλο κερδίζοντας στον τελικό του ΔΑΠΠΟΣ τον ΑΟ Μυκόνου με σκορ 73-39.

Όπως τότε, έτσι και φέτος το κλειστό γυμναστήριο του νησιού του ηφαιστείου θα φιλοξενήσει το Final Four του θεσμού με τους “κυανέρυθρους” να περιμένουν την συμπαράσταση του κόσμου τους, ώστε να γίνει ο έκτος παίκτης που θα τους δώσει την ώθηση για τη νίκη στον πρώτο ημιτελικό (19/5) κόντρα στον Περιστεριώνα Τήνου αρχικά κι εν συνεχεία για την… αναρρίχηση προς το υψηλότερο σκαλί του βάθρου το Σάββατο 20/5 το απόγευμα (7:00 μ.μ.).

Λίγες ημέρες πριν το τζάμπολ κόντρα στο σύνολο του Αντώνη Βιδάλη, ο Θοδωρής Μάμμος μίλησε στο “SportCyclades” για την συμμετοχή της ομάδας του στην τελική φάση. Ο Θεσσαλός τεχνικός της ΑΕΣ, θέλει να προσθέσει ακόμη έναν τίτλο στο βιογραφικό του στην παρουσία του στο κυκλαδίτικο μπάσκετ, μετά από τα πρωταθλήματα με τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” στους άνδρες και με την Σαντορίνη στις γυναίκες.

imageedit 1 7747966598

«Είναι δύο παιχνίδια στα οποία η κάθε ομάδα θέλει να τα κερδίσει και να στεφθεί πρωταθλήτρια Κυκλάδων», δήλωσε αρχικά ο “Ρόι”, όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι πολύ καλοί του φίλοι στον τόπο καταγωγής του, την Λάρισα, και πρόσθεσε: «Σίγουρα καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη όπως θα έπρεπε διότι τα παιχνίδια είναι ελάχιστα και έτσι θα προσπαθήσει να βρει ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια. Μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα των παιχνιδιών θα παίξει το πόσο το θέλει η κάθε ομάδα και στο ποιοι θα αντέξουν τα δύο παιχνίδια στις δύο μέρες... Εμείς από την πλευρά μας παίζουμε στην έδρα μας μπροστά στον κόσμο μας που ελπίζω να γεμίσει το ΔΑΠΠΟΣ και θα προσπαθήσουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα σηκώσουμε το κύπελλο. Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares