Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 08:47

ΑΡΩΜΑ NBA!

mavros-hellas-10-2012

Εικόνες και παραστάσεις από τον μαγικό κόσμο του NBA θα έχει την ευκαιρία να ζήσει ο προπονητής της ομάδας του Α.Ο. Ερμούπολης!  

Ο Ανδρέας Μαύρος επιλέχθηκε στην ολιγομελή αποστολή που πραγματοποιεί το υπερατλαντικό ταξίδι προκειμένου να παρακολουθήσει προπονήσεις κολλεγιακών ομάδων καθώς και ομάδων του ΝΒΑ!!! Είναι τιμή για το νησί της Σύρου και για τους αθλητές του Α.Ο. Ερμούπολης να έχουν στις τάξεις τους έναν τόσο αναγνωρισμένο και πετυχημένο προπονητή που αποτελεί μέλος του επιτελείου των εθνικών ομάδων τα τελευταία 6 χρόνια!

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η αποστολή είναι το παρακάτω:

Την Κυριακή 7/10  ξεκινάει η αποστολή του ΣΕΠΚ στις Ηνωμένες Πολιτείες.Οι Έλληνες προπονητές, Μαύρος Ανδρέας, Νικολαίδης Σωτήρης, Μολυβδάς Θανάσης και Νίκου Χρήστος , θα συναντήσουν στην πόλη του Detroit τον Αρχηγό της αποστολής του ΣΕΠΚ coach Ροδόπουλο Θόδωρο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ μαζί με τον προπονητή της Εθνικής μας ομάδας κ. Ηλία Ζούρο. Οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προπονήσεις των Pistons κατά την παραμονή τους εκεί, καθώς και έναν φιλικό αγώνα NBA μεταξύ του Toronto και του Detroit (10/10).

Επόμενος σταθμός θα είναι το Chicago όπου τα μέλη του Συνδέσμου θα επισκεφτούν τους Bulls και θα συνομιλήσουν με τον assistant coach των Bulls - Ron Adams. Επίσης θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ακόμα έναν αγώνα ομάδων του NBA στο ματς μεταξύ του Milwaukee και του Chicago (16/10). Οι Έλληνες προπονητές θα συμμετάσχουν και σε ένα σεμινάριο που διοργανώνει η NIKE (Nike Championship Basketball Clinic - Chicago, IL October 12, 13 & 14, 2012 at Glenbrook North High School) - (http://www.basketballcoach.com/cgi-bin/basketball/basketball-dvds-videos/p/Nike-Championship-Basketball-Clinics-Chicago-IL_BC-02012J.html).

Ακολούθως τα μέλη της αποστολής θα επισκεφτούν τα κολέγια του Northwestern και του DePaul.

Τελευταία "στάση" της αποστολής του ΣΕΠΚ θα είναι η πόλη του Milwaukee όπου θα παρακολουθήσουν οι Έλληνες προπονητές, τους Bucks εναντίον του Memphis(18/10), καθώς και προπονήσεις της ομάδας. Ακόμα ένα κολέγιο θα είναι στο πρόγραμμα της επιμόρφωσης, αυτό του Marquette. 

 

 

Πηγή : http://www.sepk.gr/portal2/

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares