Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 18:46

Κυριάκος Μουστάκας: Το όλο εγχείρημα του πρωταθλήματος των νεανίδων να συνεχιστεί

Εκεί που πέρυσι την Πρωτομαγία σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή Κυκλάδων στην κατηγορία των παίδων, ο ΑΟ Άνδρου επιστρέφει στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας με αφορμή τη συμμετοχή του σωματείου του βορειότερου νησιού του νομού στο Final Four των νεανίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

«Καλούμαστε μέσα σε μια δύσκολη συγκύρια για όλους μας, ξεχειλισμένη από οργή και αγανάκτηση με την μοιραία σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη να αγωνιστούμε στο Final Four των νεανίδων στην Πάρο», δήλωσε χαρακτηριστικά στο “SportCyclades” ο τεχνικός της Άνδρου, ο Κυριάκος Μουστάκας και πρόσθεσε: « Ένα πρωτάθλημα, το οποίο πήρε σάρκα και οστά μετά από πολλά χρόνια και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που συνέβαλα κι εγώ ώστε να γίνει η επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα νεανίδων, το οποίο φτάνει στην αποκορύφωση του με την διεξαγωγή της τελικής φάσης. Η αλήθεια είναι σκληρή, πολύς λίγος κόσμος και ομάδες ασχολούνται με το γυναικείο αθλητισμό. Δέκα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα τα κορίτσια αναγκαζόντουσαν να σταματήσουν το αγαπημένο τους άθλημα νωρίς δηλαδή μετά από τις κορασίδες, καθώς δεν υπήρχε κάτι άλλο να παίξουν μετά. Ελπίζω το όλο εγχείρημα φέτος να συνεχιστεί και τα υπόλοιπα χρόνια».

Ο Μουστάκας, ο οποίος επιτελεί σπουδαίο έργο τα τελευταία χρόνια στην Άνδρο (σ.σ. κάτι που το αναγνωρίζουν όλοι στον χώρο) κάτω από αντίξοες καιρικές, τις περισσότερες φορές, συνθήκες αναφέρθηκε και στην “οδύσσεια” που έχει να αντιμετωπίσει η αποστολή της ομάδας για να φτάσει από την βάση της στην Πάρο. Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Η ομάδα είναι έτοιμη να αγωνιστεί την Παρασκευή στον ημιτελικό παρόλο το πολύ μεγάλο ταξίδι που θα κάνει. Θα χρειαστεί να μεταβούμε σε άλλα τρία (!) νησιά για να μπορέσουμε να πάμε και να επιστρέψουμε στην βάση μας. Σήμερα Πέμπτη θα αναχωρήσουμε με το πρωινό πλοίο (10:00) για την Τήνο, από εκεί στην Σύρο και μετά κοντά στα μεσάνυκτα θα φτάσουμε στην Πάρο. Κατά την επιστροφή μας θα επιστρέψουμε μέσω Μυκόνου όπου και θα διανυκτερεύσουμε εκεί το Σάββατο. Αγωνιστικά, εκτιμώ ότι θα γίνουν τέσσερα πολύ ωραία παιχνίδια, καθώς θεωρώ ότι όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares