Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 18:13

Γιώργος Ζαμπακόλας: Τα κορίτσια του ΑΟ Πάρου “διψάνε” για διάκριση

Στην Πάρο και στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας θα κτυπάει η καρδιά του κυκλαδίτικου μπάσκετ το επόμενο διήμερο με την διεξαγωγή του Final Four των νεάνιδων.

Οι οικοδεσπότες, οι άνθρωποι του ΑΟ Πάρου εμφανίζονται πανέτοιμοι να φιλοξενήσουν την διοργάνωση αυτή, καθώς και τις τρεις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση του θεσμού. Όπως άλλωστε έχουν καταφέρει επάξια τα τελευταία χρόνια με την διεξαγωγή των Final Four της ΕΣΚ Κυκλάδων στις κατηγορίες των παίδων και των εφήβων.

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή για το νησί μας η διοργάνωση του Final Four νεάνιδων, ένα πρωτάθλημα που έχει χρόνια να διεξαχθεί στις Κυκλάδες και ελπίζουμε να παρακινήσει και άλλα κορίτσια να έρθουν να γνωρίσουν το άθλημα του μπάσκετ μαζί μας στον ΑΟΠ», δήλωσε χαρακτηριστικά στο “SportCyclades” ο τεχνικός των “κυανόλευκων” κοριτσιών, ο Γιώργος Ζαμπακόλας και πρόσθεσε αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι των αναμετρήσεων:

«Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ελπίζουμε να γίνουν όμορφοι αγώνες, ανταγωνιστικοί και να κερδίσει ο καλύτερος. Η ομάδα μας κοιτάει ψηλά, διψάει για διάκριση και είμαστε αισιόδοξοι για την έκβαση των αγώνων. Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν να απολαύσουν αυτήν την εμπειρία και να έχουν καλή επιτυχία. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να χειροκροτήσει όλες τις ομάδες και να στηρίξει τα κορίτσια μας».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares