Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 11:50

Πανναξιακός: Το «διπλό» χτύπημα και η ολική επαναφορά

Στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής φαίνεται πως ετοιμάζεται η ανατροπή της χρονιάς, με τον Πανναξιακό να ξεκινά στο 0-5, αλλά πετυχαίνοντας... διάνα αγωνιστικά να οδηγείται προς την ολική επαναφορά.

Ο Πανναξιακός δεν ξεκινούσε ιδανικά φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Νάξου αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να διεκδικήσει την επιστροφή της στην κατηγορία, με τον Οίακα Ναυπλίου να αποχωρεί από τα εθνικά πρωταθλήματα και την πρόσκληση να έρχεται, ωστόσο μέχρι να προσαρμοστεί, ήδη πέντε παιχνίδια ήταν χαμένα και, μαζί, ένα αρκετά σημαντικό έδαφος.

Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως, αρχίζει να καταγράφεται μια μεγάλη ανατροπή, από αυτές που μας προσφέρει η τέταρτη τη τάξει κατηγορία σε κάθε αγωνιστική. Αυτό που επιχειρούν, όμως, οι Κυκλαδίτες, διεκδικεί τη γραφή μιας ξεχωριστής ιστορίας, φτάνοντας στις πέντε νίκες στα επόμενα οκτώ παιχνίδια τους, με δύο μεταγραφές που αλλάζουν τον χάρτη του 2ου ομίλου και επιστέγασμα ένα θρίαμβο με την Ηλιούπολη, που επιβεβαίωσε το αληθές της ολικής επαναφοράς.

Το γύρισμα του διακόπτη στην Πεντέλη, το «κάστρο» και οι μεταγραφές που φέρνουν την ανατροπή

Είναι αλήθεια, ότι η δυνατότητα των μεταγραφών μέσα στον χειμώνα μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να αλλάξει τις ισορροπίες στη Γ’ Εθνική, όπως και στις υπόλοιπες κατηγορίες, από τότε που θεσπίστηκε επίσημα ο κανόνας. Αυτή η δυνατότητα, όμως, υπάρχει για όλες τις ομάδες και το ζήτημα είναι, εφόσον χρειάζεται, το ποια θα την αξιοποιήσει καλύτερα, με τον Πανναξιακό να παίρνει «άριστα».

Πριν φτάσουμε, όμως, σε εκείνο το σημείο, οι Ναξιώτες είχαν ήδη καταφέρει, μετά από ένα αρκετά κακό ξεκίνημα με πέντε ήττες στα ισάριθμα πρώτα ματς, να πάρουν ένα «διπλό» στην Πεντέλη, εκεί όπου σχεδόν δεν το περίμενε κανείς, βάσει της εικόνας τους. Ο Εργοτέλης ήταν το επόμενο «θύμα», με τους Κρόνο και Μελίσσια επίσης να υποκλίνονται στο «κάστρο», που δημιουργείται πια στο νησί του Αιγαίου, αλλά αυτό ήταν μόνο το ξεκίνημα, αν και με τα δεύτερα η έναρξη στο 2023 γινόταν ιδανική.

Στην χειμερινή περίοδο, ήρθαν ως ενίσχυση ο Σωκράτης Ψαρόπουλος και ο Παναγιώτης Πολίτης, με την ποιότητα του πρώτου ειδικά να δείχνει να αλλάζει τα δεδομένα του πρωταθλήματος. Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, πρώτη με μόλις μια ήττα στην αρχή του δεύτερου γύρου, πήρε το… προειδοποιητικό σημάδι στην Κρήτη και, ύστερα, ήταν η σειρά της Ηλιούπολης. Το αποτέλεσμα καταγράφεται αυτή τη στιγμή στο 5-8, μαζί με την Πεντέλη, την οποία έχει ήδη κερδίσει εκτός έδρας, και σε απόσταση μίας νίκης από το 6-7 του ΑΟΚ Χαλάνδρι και την 6η θέση, που χαρίζει το πλεονέκτημα έδρας.

Με αυτό τον τρόπο, παρότι η αρχή ήταν «μουδιασμένη» και όχι ιδιαίτερα αισιόδοξη, ο Πανναξιακός είναι έτοιμος για την ανατροπή της χρονιάς...

Πηγή: basketa.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares