Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 14:03

Κώστας Ρουμελιώτης: Δύσκολος αντίπαλος το Ληξούρι , θα χρειαστεί μια ακόμη υπέρβαση για να πάρουμε τη νίκη

Δηλώσεις αποκλειστικά στο Sportcyclades έκανε ο προπονητής του ΑΠΑΣ Κος Κώστας Ρουμελιώτης.

Ο τεχνικός του Ναξιώτικου Συλλόγου τόνισε ότι το Ληξούρι έχει ενισχυθεί σημαντικά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και θα παρουσιάσει πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο.
Υπογράμμισε ότι θα χρειαστεί μια υπέρβαση ακόμα από τους παίχτες του για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εικόνα της ομάδας του μετά τις προσθήκες και ...απώλειες της μεταγραφικής περιόδου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Ληξούρι, που έχει ενισχυθεί σημαντικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Θεωρώ ότι έχουν υλικό εξάδας και όχι μόνο δεν θα κινδυνεύσουν αλλά θα πετύχουν πολλές νίκες στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Εμείς προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη με το Ίλιον, που έδωσε αξία στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Σαλπέας με τον Εθνικό. Παρά την μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε πλήρως τον μεταγγραφικό μας σχεδιασμό που ήταν η παραμονή όλων των αθλητών και η ενίσχυση με 2 παίκτες ακόμα για να έχουμε εύρυθμη προπονητική λειτουργία. Έχουμε μπροστά μας έναν αγωνιστικό Γολγοθά με Ληξούρι , Αχαγιά που καίγονται για τους βαθμούς εκτός έδρας, Μύκονο εντός και Μίλωνα πάλι εκτός! Θα χρειαστεί η συνέχιση της υπερβατικής προσπάθειας των παιδιών για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να είμαστε παρόντες στη επόμενη κλήρωση του πρωταθλήματος της Β Εθνικής. Προσπαθούμε να το καταφέρουμε αυτό , αποφεύγοντας την ψυχοφθόρα διαδικασία των plays out. Απέχουμε πολύ ακόμα από αυτόν τον στόχο. Ελπίζω να αντέξουμε μέχρι το τέλος!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares