Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 23:39

Πανηγυρική πρόκριση στο Φ4 οι κορασίδες του ΑΠΑΣ, δεύτερος ο ΑΟΠ, εκτός η ΑΕΣ

Την τελευταία αγωνιστική έμελλε να κριθούν οι δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις του Β’ ομίλου που δίνουν το εισιτήριο για το φάιναλ φορ των κορασίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” ήταν ο πολύ μεγάλος νικητής, καθώς όχι μόνο κέρδισε με σκορ 42-28 τον ΑΟ Πάρου το μεσημέρι της Πέμπτης 1ης Ιουλίου, αλλά κάλυψε τη διαφορά των τεσσάρων πόντων που ηττήθηκε στο πρώτο ματς (46-42) την περασμένη Τρίτη (29/6) στο κλειστό της Μάρπησσας και κατέκτησε πανηγυρικά την 1η θέση της βαθμολογίας, όπου στο φάιναλ φορ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον ΑΟ Άνδρου που πήρε την 2η θέση του Α’ ομίλου.

FANARIA AOP KORASIDES

Από την άλλη πλευρά, ο ΑΟ Πάρου με την ήττα αυτή στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” κατέκτησε την 2η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας εκτός φάιναλ φορ την ΑΕ Σαντορίνης, καθώς στην μεταξύ τους ισοβαθμία η ομάδα της Πάρου είχε το πάνω χέρι, αφού στο πρώτο ματς στο κλειστό της Μάρπησσας είχε ηττηθεί με -5 (33-38) και στο δεύτερο στο ανοιχτό του Καμαρίου είχε κερδίσει με +16 (33-49). Στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης ο ΑΟΠ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον πρωτοπόρο του Α’ ομίλου και κάτοχο του τίτλου την περυσινή σεζόν, τον Περιστεριώνα Τήνου.

KORASIDES PANIG

Αμφίρροπο ήταν το ματς στο νησί της Αριάδνης μέχρι το 33ο λεπτό, όπου και οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ χωρίς καμία να μην μπορεί να ξεφύγει. Στο σημείο αυτό, οι οικοδέσποινες του Παναγιώτη Αθανασιάδη με πολύ καλή άμυνα ζώνης και μαν του μαν που έπαιξαν, πίεσαν τις φιλοξενούμενες του Γιώργου Ζαμπακόλα. Τις οδήγησαν σε λάθη, ξέφυγαν στο σκορ κι έφτασαν στην πολύ μεγάλη νίκη που τους έδωσε την πρόκριση στην τελική φάση όντας πρώτες στην βαθμολογία.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλαβρός, Πασχάλη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-6, 12-14 (ημίχρονο), 26-24, 42-28.

ΑΠΑΣ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Παν. Αθανασιάδης): Γιαννακοπούλου 18 (1), Μαθιάσου 11 (1), Καρούση, Χουζούρη Καλ. 13 (1), Πουλάι, Μαργαρίτη, Βελιανίτη, Κωστούλα.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Γ. Ζαμπακόλας): Κοττίκα 4, Ακάλεστου, Ρούσσου 2, Αποστολοπούλου, Βιώνη Φλ. 12 (1), Περράκη, Καραντάκη Β., Καραντάκη Ν., Οικονόμου, Πετροπούλου 10.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares