Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 23:52

Αγχωτική, αλλά πολύ σημαντική νίκη για τις κορασίδες του ΑΟ Πάρου επί του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”

Μία πολύ σημαντική νίκη που τους επιτρέπει να αισιοδοξούν για το φάιναλ φορ πέτυχαν οι κορασίδες του ΑΟ Πάρου το βράδυ της Τρίτης 29 Ιουνίου στο κλειστό της Μάρπησσας.

Οι νεαρές αθλήτριες του Γιώργου Ζαμπακόλα επικράτησαν του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” με σκορ 46-42 και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στον Β’ όμιλο μετά το “διπλό” στη Σαντορίνη επί της ΑΕΣ πριν από μία εβδομάδα στο ανοιχτό γήπεδο του Καμαρίου.

AO PAROU FANARIA KORASIDES 3

Με τη νίκη αυτή ο ΑΟΠ έμεινε μόνος δεύτερος στη βαθμολογία με 9 βαθμούς (σ.σ. υπολογίζονται και οι νίκες άνευ αγώνα επί του Πανναξιακού ΑΟΚ που δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα), ενώ η ομάδα της ορεινής Νάξου παρέμεινε στην 3η θέση έχοντας 8 βαθμούς κι όλα θα κριθούν στην αναμέτρηση των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον ΑΠΑΣ αυτή τη φορά, όταν κι εφόσον οριστεί το ματς, αφού όπως αναφέραμε χθες (28/6) το ματς αναβλήθηκε λόγω έλλειψης ατόμων στην γραμματεία . Παραμένει ωστόσο άγνωστο ακόμη και τώρα, αν η αναμέτρηση διεξαχθεί αύριο (30/6) Τετάρτη…

AO PAROU FANARIA KORASIDES 2

Στα του ματς της Τρίτης 29 Ιουνίου, οι νεαρές αθλήτριες των δύο ομάδων εμφανίστηκαν με πολύ άγχος στο παρκέ του κλειστού της Μάρπησσας. Οι οικοδέσποινες πήραν αέρα 7 πόντων με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο στην επανάληψη η άμυνα ζώνης που χρησιμοποίησαν οι Ναξιώτισσες του Παναγιώτη Αθανασιάδη είχε ως συνέπεια να μειωθεί η διαφορά και να δυσκολέψει τις προσπάθειές τους.

Παρά το γεγονός πως οι παίκτριες του ΑΠΑΣ μείωσαν στους -4 (31-27) με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή κι έτσι με το τελικό 46-42 οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη ρεβάνς στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” όταν οριστεί.

AO PAROU FANARIA KORASIDES 1

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλαβρός, Βλαχοσωτήρος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-10, 23-16 (ημίχρονο), 31-27, 46-42.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Γ. Ζαμπακόλας): Κοττίκα 7, Ακάλεστου, Ρούσσου, Αποστολοπούλου, Βιώνη Φλ. 23, Περράκη 9, Καραντάκη Β., Καραντάκη Ν. 2, Οικονόμου, Πετροπούλου 5.

ΑΠΑΣ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Παν. Αθανασιάδης): Γιαννακοπούλου 12, Μαθιάσου 12, Καρούση, Χουζούρη Καλ. 9 (1), Πουλάι 7 (1), Μαργαρίτη 2, Βελιανίτη, Κωστούλα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares