Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 16:28

Δυνατό ματς ανάμεσα στα Φανάρια και τον Πανιώνιο

andron-fanaria-panionios-18-3-2012-0

Όμορφο και δυνατός παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΠΑΣ τα Φανάρια & Πανιώνιο ανδρών Σαντορίνης στο ΔΑΚ Νάξου.

Την Παρασκευή 16/03/2012 στις 20:00 στο ΔΑΚ Νάξου η ομάδα ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια στο Αντρικό υποδέχτηκε στην αντίστοιχη ομάδα του Πανιώνιου Σαντορίνης στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών της ΕΣΚΚ. Τα ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια επιβλήθηκαν της ομάδας του Πανιώνιου Σαντορίνης με σκορ 50 - 43.

Πραγματικά όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστό Γυμναστηρίου του ΔΑΚ Νάξου παρακολούθησαν ένα πολύ όμορφο και πολύ δυνατό σε πάθος και ένταση σε αγωνιστικά επίπεδα αγώνα μπάσκετ.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο με σκληρές άμυνες και καλές επιθέσεις να κλείνουν την Α΄ περίοδο με το σκορ στο 14 - 12.

Στο ίδιο αγωνιστικό μοτίβο κύλησε και η Β' περίοδος με της δύο ομάδες κατά διαστήματα να παίζουν καλό μπάσκετ και να προσφέρουν καλό θέαμα πήγαν στα αποδυτήρια με την διαφορά για τον ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια στο 28 - 24 από το Πανιώνιο Σαντό.

andron-fanaria-panionios-18-3-2012-1

Στο 2ο ημίχρονο η δύο ομάδες μπήκαν να κερδίσουν το παιχνίδι και πραγματικά έγινε μάχη σώμα με σώμα αλλά μίλησε η εμπειρία του παίκτη των ΑΠΑΣ ΤΑ Φαναριών "Χάρου Χαράλαμπου" που πήρε το παιχνίδι επάνω του και με τρίποντα και με συνεχείς δικούς του πόντους πήρε κυριολεκτικά το παιχνίδι και την νίκη για την ομάδα του. Να αναφέρουμε ότι και στις δύο ομάδες υπήρχαν ελλείψεις βασικών τους παικτών.

ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΑΞΟΥ.:

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΙΤΗΣ Ε, ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ Δ (C), ΚΩΤΣΟΣ Ι, ΓΟΛΗΣ Σ, ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ Δ, ΟΝΑΣΟΓΛΟΥ Γ, ΜΑΝΟΣ Ν, ΒΑΛΕΤΤΑΣ Κ, ΧΑΡΟΣ Γ, ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Π,  ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.:

ΜΙΧΑΛΕΛΗΣ Π, ΚΑΡΑΠΤΣΙΑΣ Γ, ΡΟΥΣΣΟΣ Γ, ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ Γ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΕΝΑΚΗΣ Κ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ρ,

ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΔΗΣ Χ, ΩΡΟΛΟΓΑΣ Γ, ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (C)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ. -  ΒΕΛΩΝΙΑΣ Α.

andron-fanaria-panionios-18-3-2012-2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares