Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 23:08

Άξιοι συγχαρητηρίων στον ΑΟ Άνδρου, 3η θέση και στο F4 του εφηβικού

Μόνο πετυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον ΑΟ Άνδρου. Η ομάδα του βορειότερου νησιού των Κυκλάδων κι ένα από τα σωματεία που διαθέτουν ανοιχτό γήπεδο για προπονήσεις κι επίσημους αγώνες όχι μόνο έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ, αλλά πήρε και με το …σπαθί της την πρόκριση και στα τρία φάιναλ φορ που διεξήχθησαν.

Και στις τρεις συμμετοχές της στις τελικές φάσεις των παίδων στην Πάρο, των κορασίδων στην Τήνο και των εφήβων στην Σαντορίνη κατέκτησε την 3η θέση. Μία επιτυχία που σίγουρα θα έχουν χρόνια να θυμούνται άπαντες στον σύλλογο, μετά την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος από τις παγκορασίδες, του πρώτου τίτλου του σωματείου στο μπάσκετ.

Η επιτυχία αυτή δεν θα μπορούσε να έχει όνομα κι επίθετο. Κι αυτό είναι του Κυριάκου Μουστάκα. Ο τεχνικός των “κυανόλευκων” που μετακινείται καθημερινά από την μία άκρη της Άνδρου στην άλλη για να πραγματοποιήσει τις προπονήσεις είναι άξιος συγχαρητηρίων κι όλοι οι συνάδελφοί του αναμφίβολα του έχουν βγάλει το καπέλο.

Τόσο η δική του χαρά, όσο και των παικτών του φανερώθηκε για ακόμη μία φορά μετά το τέλος του ημιτελικού κόντρα στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, για το φάιναλ φορ του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ. Μπορεί οι Ανδριώτες να γνώρισαν την ήττα, αλλά αυτό καθόλου δεν τους πείραξε.

Αποκόμισαν εμπειρίες απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και όλοι τους το χάρηκαν με την ψυχή τους όταν τους έγινε η απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου. Έτσι λοιπόν, ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα μέλη του ΑΟ Άνδρου που δείχνει να έχει μέλλον και μάλιστα λαμπρό στο κυκλαδίτικο μπάσκετ.

IJ7A7602_46ba6.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares