Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 18:34

“Καθάρισαν” άνετα και δίκαια οι παίδες της ΑΕ Σαντορίνης, 70-46 τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για την ΑΕ Σαντορίνης να κάμψει την αντίσταση του Πανναξιακού ΑΟΝ, αφού με ένα …ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο η θηραϊκή ομάδα πήρε μεγάλη διαφορά και έφτασε στην άνετη και δίκαιη νίκη με σκορ 70-46 το μεσημέρι της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου για τον Β’ όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Με τη νίκη αυτή, η οποία είναι η δεύτερη συνεχόμενη, οι νεαροί αθλητές του Χάρη Πεταλωτή έφτασαν τον ΑΟ Πάρου στην πρώτη θέση με 11 βαθμούς, ενώ ομάδα της Νάξου που γνώρισε την έβδομη ήττα της, βρέθηκε στην τέταρτη θέση έχοντας εννέα.

Ένα αμφίρροπο παιχνίδι στο ξεκίνημά του, που κυριαρχούσε η νευρικότητα και η αστοχία των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μετά το δεύτερο μισό του πρώτου δεκαλέπτου να πάρουν διαφορά 9 πόντων (21-12) εκμεταλλευόμενοι τις κακές επιθετικές επιλογές των φιλοξενούμενων και την αστοχία από την γραμμή των ελευθέρων βολών.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους παίκτες του Χάρη Πεταλωτή να ανεβάζουν στροφές και να διευρύνουν την διαφορά τους φτάνοντάς την σε επίπεδα …ασφαλείας (31-18). Η τρίτη περίοδος ήταν αυτή που ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι, καθώς η θηραϊκή ομάδα πάτησε γκάζι και άνοιξε τη διαφορά στους +22 πόντους (48-26) και ουσιαστικά κλείδωσε το ροζ φύλλο αγώνα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η εικόνα των Ναξιωτών ήταν καλύτερη κάτι που τους επέτρεψε να έχουν μία τιμητική παρουσία μαζεύοντας την διαφορά και κερδίζοντας το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ.

Αξιοσημείωτο του αγώνα ήταν το γεγονός πως μετά το τέλος της αναμέτρησης, αθλητές και προπονητικό τιμ των δύο ομάδων φωτογραφήθηκαν μαζί δείχνοντας σε όλους πως ο αθλητισμός ενώνει.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδημητρόπουλος, Γαβαλάς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-12, 31-18 (ημίχρονο), 48-26, 70-46.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Χαρ. Πεταλωτής): Μαρκοζανές, Γρηγοριάδης 32 (2), Σιγάλας 4, Διαμαντής 4, Φίτρος Φ., Φωκιανός 2, Μαλλολάρη 22 (2), Μουρατίδης 4, Ξαγοράρης 2, Μάινας , Φίτρος Μ., Γκιολαράι.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Αθ. Βλαχος): Δέτσης 2, Τόμπας, Καρούσης , Τσελέντης 10, Μαυρομμάτης 16, Κάρλοβιτς Α. 5, Σαράντος 10, Τσόπελας 2, Χατζηεργάτης, Μητσέας, Κάρλοβιτς Ευαγ. 1.

vcxvxccxsdg_64a12.png

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares