Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 08:28

Τελικός πρωταθλήματος μπάσκετ Σίφνου 2011-Απονομή (Video...)

prota8lites_2011_agnos_3

Σε ένα Τελικό ''Θρίλερ'' που κρίθηκε σε 2 παρατάσεις, η ομάδα της Boca Dewars στέφθηκε πρωταθλήτρια στο 3ο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Μπάσκετ Σίφνου για δεύτερη φορά στην ιστορία της αφού τελικά επικράτησε επί της ομάδας της Μερόπης με 63-54.

Το χθεσινό παιχνίδι που έριξε και την αυλαία του πρωταθλήματος μπάσκετ της Σίφνου, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι φέτος ήταν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έχουμε παρακολουθήσει στο νησί μας!

prota8lites_2011_agnos_1

Οι δυο ομάδες που έφτασαν στον Τελικό ξεκίνησαν λίγο "σφιγμένες" τον αγώνα με την Μερόπη όμως αρκετά νωρίς να βρίσκει ρυθμό και να φτάνει να προηγείται μέχρι και με 12 πόντους διαφορά λίγο πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα πράγματα άλλαξαν, οι παίχτες της Boca αντέδρασαν και κατάφεραν στο ημίχρονο να έχουν μειώσει στους τρεις πόντους τη διαφορά (20-23).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να βρίσκονται πλέον κοντά στο σκορ και το παιχνίδι είχε γίνει πια ντέρμπι όπως αναμενόταν.

Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου το σκορ ήταν ισόπαλο με 35-35 και όλα έδειχναν ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο θα σπάσουν καρδιές!

Έτσι κι έγινε! Η τέταρτη περίοδος ήταν συγκλονιστική σε εξέλιξη, με το προβάδισμα να αλλάζει χέρια συνεχώς και κανένας από όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι δεν μπορούσε να μαντέψει ποιος θα είναι ο τελικός νικητής, ούτε βέβαια και το τι θα ...ακολουθούσε!

prota8lites_2011_agnos_2

Μετά από σκληρές μάχες στις δυο ρακέτες οι δυο ομάδες 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού ήταν ισόπαλες με 46-46 και την κατοχή της μπάλας την είχαν οι παίχτες της Μερόπης όπου έψαχναν το καλάθι που θα τους έδινε τη νίκη και κατ 'επέκταση το τρόπαιο του Πρωταθλητή!

Με την επαναφορά της μπάλας ο Νικηφόρος Γκούμας της Μερόπης επιχείρησε διείσδυση προς το αντίπαλο καλάθι με την μπάλα παίζοντας ένα περίεργο παιχνίδι με το στεφάνι να καταλήγει βασανιστικά στο καλάθι της αντίπαλης ομάδας. Δυστυχώς όμως για τον Γκούμα και την ομάδα του η γραμματεία θεώρησε το καλάθι εκπρόθεσμο με αποτέλεσμα να μην μετρήσει και έτσι οι δυο ομάδες να οδηγηθούν σε 5λεπτη παράταση!

Εκεί το σκηνικό δεν άλλαξε, με τις αντίπαλες ομάδες να είναι και πάλι κοντά στο σκορ και το τέλος των 5 έξτρα λεπτών να τις βρίσκει ξανά ισόπαλες με 53-53!Έτσι οδηγηθήκαμε σε άλλο ένα έξτρα 5λεπτο όπου έμελλε να είναι και το τελευταίο.

Οι παίχτες της Boca με καλή λειτουργία σε άμυνα και επίθεση αλλά και με έλεγχο στα ριμπάουντ, έχτισαν μια διαφορά την οποία και κράτησαν ως το τέλος -"παίζοντας" και με τον χρόνο- με το σφύριγμα της λήξης να τους βρίσκει μπροστά στο σκορ με 63-54 και Πρωταθλητές Σίφνου στο Μπάσκετ για δεύτερη φορά μετά το 2008!

Τα δεκάλεπτα: 7-15, 20-23, 35-35, 46-46.

Πρώτη παράταση: 53-53

Δεύτερη παράταση:63-54.


Τελικός πρωταθλήματος μπάσκετ Σίφνου 2011-Απονομή by sportcyclades

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares