Τα συγχαρητήρια στην ΑΕ Σαντορίνης

Σε αυτό το άρθρο θα δημοσιεύονται τα συγχαρητήρια μηνύματα προς την ΑΕ Σαντορίνης που από χθες είναι η πρωταθλήτρια ομάδα Κυκλάδων σε επίπεδο Μπάσκετ Ανδρών.

Α.Ο. Άνδρου

Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Α.Ο.Άνδρου και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία για τα μπαράζ και σας ευχόμαστε η νέα χρονιά να σας βρει στην Γ Εθνική.

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θήρας, κου Νίκου Ζώρζου προς την ΑΕ. Σαντορίνης

Ακολουθεί η συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θήρας, κου Νίκου Ζώρζου προς την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης με αφορμή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων 2015-16 από την ομάδα Ανδρών.

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και επισήμως να σας συγχαρώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας για την μεγάλη σας νίκη και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για τη σαιζόν 2015-16.

Συγχαρητήρια πολλά και στους προπονητές και τη διοίκηση για την πορεία της ομάδας σε όλο το πρωτάθλημα.

Εύχομαι η επιτυχίες να συνεχίσουν και να ολοκληρωθούν στην παρούσα φάση με την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Καλή συνέχεια και  πάντα επιτυχίες! Συγχαρητήρια πολλά». 

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλητές – αθλήτριες του Τ.Α.Κ. Περιστεριώνα συγχαίρουν την ανδρική ομάδα της Α.Ε. Σαντορίνης για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος ανδρών της Ε.Σ.Κ.Κ. 2015/2016.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ και η υποστήριξη του φίλαθλου κοινού της Τήνου στην εν λόγω προσπάθειά σας δεδομένη.

ΔΑΠΠΟΣ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την κατάκτηση του κυκλαδικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ανδρών κι εύχονται καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική κατηγορία.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος 

Θύελλα

Σύσσωμο το Δ.Σ. και οι φίλοι της ομάδας μας συγχαίρουν την Α.Ε.Σ. για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων Ανδρών ΕΣΚΚ 2016.

Μετά τιμής,

το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

Μάριος Γαλανός

Ακόμη μια μεγάλη διάκριση για τον αθλητισμό του νησιού μας.
θέλω να συγχαρώ την Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο και τους αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης Για την αξία κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων στο μπάσκετ Ανδρών.
Επόμενος στόχος η άνοδος στα μπαραζ για την Γ΄ Κατηγορία.
Καλή επιτυχία

ΑΟ Θήρας

Το Δ.Σ  αλλά και όλη η οικογένεια του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ συμμετέχει στην χαρά όλης της Σαντορίνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων από την ομάδα της Α.Ε. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ και συγχαίρει  αθλητές, προπονητικό teamκαι το Διοικητικό Συμβούλιο για την επιτυχία αυτή.

Τέλος να δώσουμε κι εμείς τις ευχές μας για μια επιτυχημένη πορεία στους αγώνες μπαράζ που θα οδηγήσουν την ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ. 

Εκ του ΔΣ Α.Ο.ΘΗΡΑΣ

Λάβα Εμπορείου

Το διοικητικό συμβούλιο , ο Προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εκφράζουν τα συγχαρητήρια του στην Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο και τους αθλητές της Αθλητική Ένωση Σαντορίνης Α.Ε.Σ , για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων στο μπάσκετ Ανδρών.
Επισης ευχόμαστε στην ομάδα του νησιού μας, καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ, για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Για το Δ.Σ
Δροσος Αρτεμιος

Πανθηραϊκός Α.Ο.

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο, εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο και τους αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων στο μπάσκετ Ανδρών.

Ευχόμαστε στην ομάδα του νησιού μας, καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ, για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία.

Δια το Δ.Σ 

Ο Πρόεδρος Νίκος Καμπουράκης

Ο Γεν. Γραμματέας Μάκης Βασαλάκης

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares