Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 12:34

Ολοκληρώνεται παζλ της οκτάδας

Ολοκληρώνεται αυτή την αγωνιστική το... παζλ των ομάδων που θα συμπληρώσουν την οκτάδα για την επόμενη φάση του "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2015 - 16".

Για λογαριασμό της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος οι Λύκοι θ' αντιμετωπίσουν τους άντρες της Α.Ε.Σ και θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, καθώς με νίκη τερματίζουν στην τρίτη θέση, ενώ αν χάσουν λόγω της τριπλής ισοβαθμίας που θα υπάρξει μετά με Αετό 1 και Πήγασο θα καταλάβουν την πέμπτη θέση. Απ' την πλευρά τους οι πάικτες της Α.Ε.Σ δεν πρόκειται να "παραδώσουν" τα όπλα, αφού θέλουν ν' αποχαιρετήσουν τη φετινή διοργάνωση αήττητοι.

Όσον αφορά στο ματς που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο του θεσμού, οι παίδες της Α.Ε.Σ θ' αναμετρηθούν με τους αδιάφορους βαθμολογικά Utah Jazz στο εξ' αναβολής παιχνίδι της δέκατης αγωνιστικής. Οι... πιτσιρικάδες του Αξιώτη ουσιαστικά κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, αφού με νίκη προκρίνονται ως όγδοοι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ σε αντίθετη περίπτωση μένουν εκτός και τη θέση τους παίρνει το Λιμεναρχείο που υπερτερεί των παίδων στην περίπτωση της ισοβαθμίας. Οι Utah Jazz ότι κι αν συμβεί στο ματς θα τερματίσουν έβδομοι, ενώ άγνωστο παραμένει αν τα μεγάλα τους... όπλα (Καφούρος - τσακριός) θα μπορέσουν ν' αγωνιστούν.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κυριακή 6/3/2016
Λύκοι - Α.Ε.Σ Άντρες (16:45)

Α.Ε.Σ Παίδες - Utah Jazz (18:30

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares