Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 14:08

Τελευταία στροφή στο πρωτάθλημα..

Τελευταία... στροφή για τις περισσότερες ομάδες είναι η ενδέκατη εβδομάδα του τοπικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2015-16".

Με το "οικογενειακό" διπλό ανάμεσα στις ομάδες του Αετού ξεκινάει αυτή η αγωνιστική, με τους πρωτοπόρους να μην νοιάζονται ουσιαστικά για το αποτέλεσμα αφού οτι κι αν συμβεί στην ισοβαθμία υπερτερούν των Επαλαιμάχων και του Πηγάσου, σε αντιθεση με τον Αετό 1 που έχει ανάγκη τους βαθμούς, αφού τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα στις παρακάτω θέσεις.  
Τη... σκυτάλη απ' την "αετομαχία" παίρνουν οι Έφηβοι με τους Utah Jazz σε μία αναμέτρηση όπου οι παίκτες αναμένεται να τα δώσουν όλα, αφού ο νικητής παίρνει το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ τους. Οι έφηβοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ενώ άγνωστη παραμένει η ετοιμότητα των αντιπάλων τους, οι οποίοι έχουν να πατήσουν παρκέ από τις έξι Δεκεμβρίου, γεγονός που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος.  
Τον επίλογο αυτή της αγωνιστικής θα δώσουν οι Λύκοι με το Λιμεναρχείο σ' ένα ματς όπου οι πάικτες του λιμεναρχείου παίζουν το τελευταίο τους... χαρτί για πρόκριση, καθώς με νίκη παίρνουν το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση, ενώ αν χάσουν θα ελπίζουν σε ήττα των παίδων της Α.Ε.Σ στο εξ' αναβολή παιχνίδι τους με τους Utah Jazz, αφού οι "μικροί" αυτή την αγωνιστική θα πάρουν το δίποντο άνευ αγώνα απ' τους Houston Rockets. Βέβαια, μετά τη νίκη επί του Αετού 2 άνοιξε η "όρεξη" των Λύκων, οι οποίοι έχοντας βλέψεις για ψηλά πρόκειται να πουλήσουν πολύ ακριβά το... τομάρι τους. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ενδέκατης αγωνιστικής έχει ως εξής:

 ΚΥΡΙΑΚΗ 14/2/2016

Αετός 1 - Αετός 2 (15:15)
Α.Ε.Σ Έφηβοι - Utah Jazz (17:00)

Λύκοι - Λιμεναρχείο (18:45)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares