Κυριακή, 08 Ιουνίου 2014 01:23

Λάμψη και φιλανθρωπία στη Σύρο [vid]

Σε μια ξεχωριστή ημέρα για το μπάσκετ και με τη λάμψη των αστέρων του παρελθόντος πραγματοποιήθηκε χθες στη Σύρο ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και τον Σύλλογο Παλαιμάχων Σύρου.

Τιμώμενο πρόσωπο της χθεσινής βραδιάς ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, με τον Γιάννη Ιωαννίδη να κουουτσάρει τους Έλληνες βετεράνους και τους Πρέλιεβιτς, Γιαννούλη, Σιούτη και Σούλη να λάμπουν σαν άλλοτε και να βοηθούν σε αυτήν τη γιορτή του μπάσκετ, ώστε να συγκεντρωθούν έσοδα που θα διατεθούν στον Σύλλογο Κατ' Οίκον Νοσηλείας και στον Σύλλογο Εθελοντικής Αιμοδοσίας Σύρου.

Για την ιστορία και μόνο να αναφέρουμε ότι ο φιλικός αγώνας έληξε με σκορ 75-37 υπέρ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας.

 

Τιμήθηκαν

Η γιορτή ξεκίνησε με αγώνα επίδειξης των ακαδημιών του Α.Ο. Ερμούπολης, ενώ κολούθησαν βραβεύσεις, όπου ο Μητροπολίτης Σύρου κ.κ. Δωρόθεος Β' απένειμε στον Παναγιώτη Γιαννάκη το μετάλλιο της Μητρόπολης.

Στη συνέχεια οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας με μία αναμνηστική πλακέτα και μία φανέλα του συλλόγου με τις υπογραφές τους τίμησαν τον Μητροπολίτη, ενώ τιμητική πλακέτα απένειμαν και στον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Στο ημίχρονο του αγώνα οι Βετεράνοι της Σύρου τίμησαν με την σειρά τους τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον Γιάννη Ιωαννίδη και τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας.

Βίντεο (koinignomi.gr)

 

FILANTROPIKO SYROS 2014 1FILANTROPIKO SYROS 2014 2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares