Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ελλάς Σύρου ένα χρόνο πριν, κατά τη διάρκεια των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική σε μια ομολογουμένως δύσκολη συγκυρία!

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τα άλματα προόδου που έχει κάνει ο Παμμηλιακός σε όλα τα επίπεδα είναι κάτι που το φανερώνουν οι επιτυχίες των τμημάτων του.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Επί της προεδρίας του ο Παμμηλιακός έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μόνο πετυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φετινή πορεία του ΑΟ Πάρου στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο πιο επιτυχημένος κυκλαδίτης παράγοντας των τελευταίων ετών, ο Βαγγέλης Φουστέρης, πανηγυρίζει από χθες την κατάκτηση του 2ου νταμπλ ως επικεφαλής του οικοδομήματος που λέγεται Θύελλα Καμαρίου.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Ειρηναίος Φρέρης και το μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Χάρης Σαρρής παραχώρησαν συνέντευξη στον Δημήτρη Τσερεντζούλια αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού Κυπέλλου Κυκλάδων.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Με την κατάκτηση των Πρωταθλημάτων Κυκλάδων και στις δύο κατηγορίες (Κ12 & Κ14) που έλαβε μέρος ο ΠΑΣ Νάξου συμπληρώνει ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά παρουσίας στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 23:23

Φρέρης και Κατσάνης για το final-4 της Κ14 [vid]

Γράφτηκε από τον

Εκπροσωπώντας την ΕΠΣ Κυκλάδων, ο πρόεδρος, Ειρηναίος Φρέρης και ο αντιπρόεδρος Νίκος Κατσάνης μίλησαν στο sportcyclades μετά το τέλος του επιτυχημένου Final-4 της Κ14 που διεξήχθη στο νησί της Νάξου.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Οι πρωταθλήτριες Κυκλάδων με τη γυναικεία ομάδα του Απόλλων Νάξου Ρενάτα Μεχάλλα και Αήντα Στάφα μίλησαν στο sportcyclades για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τον δεύτερο τίτλο της φετινής χρονιάς πανηγυρίζει εδώ και λίγες μέρες ο Απόλλωνας Νάξου, καθώς μετά την Γυναικεία Ομάδα του συλλόγου και η Κ18 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο final-4 που διεξήχθη στο νησί της Νάξου.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Σελίδα 1 από 702

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35