Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 16:47

ΑΟ Φοίνικας: Ουδέποτε νόσησε ο Filip Stoilovic

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες καταστάσεις, εν μέσω της προετοιμασίας της για τη συμμετοχή της, στο final Four της Volley League για την ανάδειξη πρωταθλητή για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Λίγο πριν την έναρξη των ημιτελικών της Volley League, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια σοβαρή απώλεια, του Σέρβου αθλητή μας Filip Stoilovic, ο οποίος αν και αρνητικός στον covid 19 έπρεπε να παραμείνει για 14 ημέρες σε καραντίνα λόγω του ότι διαγνώστηκε η σύντροφος του θετική στον ιό κατά τη άφιξη της στην Ελλάδα.

Η αντιμετώπιση του θέματος από την πλευρά τη Διοίκησης ήταν άμεση, μην υπολογίζοντας το κόστος για το αγωνιστικό κομμάτι,  διότι για τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ πρωτεύων είναι η υγεία, σωματική και πνευματική των αθλητών και όλης της τοπικής κοινωνίας και δευτερεύον στη συγκεκριμένη περίπτωση οι συλλογικοί μας στόχοι.

Ο Filip Stoilovic ουδέποτε νόσησε, υποβλήθηκε σε 4 τέστ τα οποία όλα βγήκαν αρνητικά , ενώ ανάρρωσε και η σύντροφος του αφού μετά από σειρά τεστ που υποβλήθηκε διαγνώσθηκε  αρνητική στον ιό.

Ο αθλητής μας, καθώς και η σύντροφός του καθόλη τη διάρκεια της πρωτόγνωρης για όλους μας περιπέτειας ήταν συνεργάσιμοι και ακολούθησαν κατά γράμμα όλες τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα διασποράς τόσο προς τους συναθλητές του και όλους τους εμπλεκόμενους της ομάδας μας όσο και προς την τοπική  κοινότητα.

Έχοντας αφήσει πίσω όλη αυτή την περιπέτεια με ανυπολόγιστο κόστος τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τον αθλητή, σας παραθέτουμε δήλωσή του για το πόσο τον επηρέασε αυτή η κατάσταση.

Δήλωση Filip Stoilovic:

“Η τελεταία περίοδος ήταν πολύ δύσκολη για μένα, αλλά έχω μάθει να αγωνίζομαι και να μήν τα παρατάω ποτέ. Τους τελευταίους μήνες ήμουν προσηλωμένος στην προετοιμασία για το f4 διότι πιστεύω ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και ότι είμαστε ικανοί να κάνουμε την έκπληξη στο F4. Όλοι οι συναθλητές μου δουλέψαμε σκληρά κατά την προετοιμασία ώστε να βρισκόμαστε στην καλύτερη φυσική κατάσταση και μέσα σε ένα λεπτό κατέρρευσαν όλα. Η σύντροφος μου ήρθε με αεροπλάνο στην Ελλάδα όπου υπεβλήθη σε τέστ κατά την άφιξή της και αφού δήλωσε τον τόπο κατοικίας της, της επέτρεψαν να φύγει. Την επόμενη ημέρα την κάλεσαν και την ανακοίνωσαν ότι το τεστ βγήκε θετικό.

Η σύντροφός μου ήταν ασυμπτωματική και πιθανώς δεν μετέδιδε τον ιό ή ανήκε σε μία σπάνια εκδοχή νοσούντος. Σε κάθε περίπτωση όμως για να αποφύγουμε οποιαδήποτε διασπορά του ιού παραμείναμε και οι δύο σε καραντίνα 14 ημερών. Προσωπικά υπεβλήθη σε 4 τέστ τα οποία ήταν αρνητικά όπως αρνητικό ήταν και το τελευταίο που έκανε η συντροφός μου. Επιτέλους μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονική μας ζωή.

Όλη αυτή η κατάσταση με επηρέασε πάρα πολύ, αλλά θέλω να το αφήσω πίσω και να προχωρήσω. Δεν έχω παίξει βόλεϊ για 14 ημέρες, που είναι μεγάλο διάστημα, αλλά έχω τόση εμπειρία πλέον, που αν μπορώ να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο την ομάδα μου θα το κάνω».

Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχηθούμε στον Filip και στην Nina καλή επάνοδο στην κανονικότητα και ευελπιστούμε να προκριθούμε στον τελικό του πρωταθλήματος ώστε να μπορέσει να ενταχθεί ο αθλητής στην ομάδα μας και να προσφέρει με το ταλέντο του και τις ικανότητές του τα μέγιστα.

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares