Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 08:28

Paros Open Cup 2012. Κάποια εύκολα και κάποια δύσκολα

oa-parou-gipeda-2012-1

Κάποια εύκολα και κάποια δύσκολα.. Ένας τίτλος που ταιριάζει στη σημερινή μέρα του Ανοιχτού τουρνουά στην Πάρο.

syros RAOYZAIOS arxikaΑν και οι αγώνες στην προημιτελική φάση ποτέ δεν είναι εύκολοι κάποιοι αθλητές είχαν τα “τυχερά τους”. Συγκεκριμένα στο ταμπλό του μονού Γυναικών η πολύ καλή αθλήτρια Νικολαΐδου έχοντας χάσει το πρώτο σετ και ενώ ήταν μπροστά στο δεύτερο είδε την συναθλήτρια της Παρούση Μερόπη να εγκαταλείπει από τραυματισμό.

 

Στο ταμπλό του μονού αντρών ο αθλητής Ιωακειμίδης Άρης μετά από έναν δύσκολο αγώνα την Τρίτη, είχε ένα εύκολο απόγευμα χτες καθώς έπαιζε με τον πολλά υποσχόμενο, 9 χρονών αθλητή, Κυπριώτη Βαγγέλη ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του πέρασε 2 γύρους στο κυρίως ταμπλό. Αργότερα το θέαμα ανέβηκε και στο ταμπλό των μεικτών οι αθλητές Σακελαρίδης και Σακελαρίδου πέρασαν το εμπόδιο των Μουρίκη – Μιλίτας.

 oa parou sakkari kairi 2011

Ενώ πολύ καλό διπλό αντρών έγινε και με τους αθλητές Κολάρος – Τουπάι , Καβάλας – Κουτσοθανάσης. Την παράσταση έκλεψε όμως το ταμπλό των 35-49 όπου ο αθλητής Κυπριώτης επικράτησε μετά από έναν δύσκολο και θεαματικό αγώνα με 2-1 σετ του συναθλητή του Γεωργιάδη Αλέξανδρου.

 

Το ταμπλό για την Παρασκευή 17 Αυγούστου κρύβει δυνατούς αγώνες και όλοι περιμένουν να ξεδιαλύνει το τοπίο και να δουν τα ζευγάρια των τελικών της Κυριακής!  

paros-adonis

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares