Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012 23:45

Ο.Α Σύρου: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Εσωτερικό τουρνουά.

TENIS SYROS 2012

Το Σάββατο 02/06/2012 στα γήπεδα τένις του Α.Κ.Δ.Ε. Δημήτριος Βικέλας και με τη συνεργασία του Ο.Π.Α.Σ. του Δήμου Ερμούπολης , έγινε με μεγάλη επιτυχία το εσωτερικό πρωτάθλημα τένις για τους μικρούς αθλητές του ομίλου μας .

Έλαβαν μέρος γύρω στα 40 παιδιά χωρισμένα σε τρείς κατηγορίες , ανάλογα με την ηλικία τους , ενώ μεγάλη ήταν και η παρουσία των γονέων που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται . Έμειναν όλοι ευχαριστημένοι μα και ενθουσιασμένοι από τη διοργάνωση και ευχήθηκαν στους ανθρώπους του Ο.Α. ΣΥΡΟΥ , να επαναληφθεί κάτι ανάλογο και στο μέλλον .

Οι νικητές ανά κατηγορία ήταν : Στη μικρή κατηγορία νικήτρια αναδείχθηκε η ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ , τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΑΚΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και την τρίτη θέση ο ΖΟΥΜΠΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ και ο ΜΠΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Στη μεσαία κατηγορία νικήτρια αναδείχθηκε η ΣΜΠΕΤΕΓΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΧΑΧΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ και την Τρίτη θέση κατέλαβαν ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ και η ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ.

Στη μεγάλη κατηγορία νικητής αναδείχθηκε ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΛΟΥΚΑΣ , την δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΚΟΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ και την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο ΤΟΚΜΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ και η ΞΑΓΟΡΑΡΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ . Ο όμιλός μας θέλει πρωτίστως να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τη διοίκηση του Ο.Π.Α.Σ. και τους εργαζόμενους του Α.Κ.Δ.Ε. για τη αμέριστη συμπαράσταση σε κάθε εκδήλωσή μας . Το κατάστημα SAM για τα πολύ ωραία μπλουζάκια που πρόσφερε σε όλα τα παιδιά ακόμη και σε αυτά που δεν αγωνίστηκαν. Το super market ΜΑΝΝΑ ΜΑΡΚΕΤ που για μια ακόμη φορά μας πρόσφερε όσα νερά χρειαστήκαμε . Και φυσικά όλους τους γονείς που πρόσφεραν εκτός από τη μεγάλη τους υπομονή και ένα κέρασμα για τα παιδιά .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares